2777
2789
اره شايد فشار اومده  شيافتو استفاده كن خيلي هم استراحت كن از همه مهم تر استرس نداشته باش

استرس ندارم اما نگراني واسه ني ني دارم 

❤خدا جونم لطفا حواست به منو ني ني باشه❤لطفا واسه سلامتي ني ني من صلوات بفرستين🙏🏻

[QUOTE=48255271]آخر چهار ماهم ١٥ هفتمه دوست دارم زودتر حسش كنم  خسته شدم هيچي حس نميكنمش فقط يكم زير شكمم گ ...[/ QUOTE]

اگه لاغر باشي تو 16 حسش ميكني  اگه از قبل چاق بودّي  تو ٢٢  هفته  نگران   نباش اون روزام ميرسه  الان ني ني  من  شبا  نميذاره  بخوابم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فقط ديروز غربالگري داشتم سونو انجام دادم و همون موقع سونو زير دلم عجيب درد گرفت اخه دكتر سونو فشا ...

نميدونم   ممكنه  ولي  دكتر  من گفت  رحم ك بزرگ ميشه  ب ديواره  ها فشار مياد از اون ميشه 

نميدونم   ممكنه  ولي  دكتر  من گفت  رحم ك بزرگ ميشه  ب ديواره  ها ...

يعني لك قهوه اي به خاطر اونه؟؟ 

اخه شبش احساس سوزش داشتم زير دلم

❤خدا جونم لطفا حواست به منو ني ني باشه❤لطفا واسه سلامتي ني ني من صلوات بفرستين🙏🏻
اگه واژن  سوزش  نداشته باشه  چيز  عاديه لكم  بخاطره  اونه

نه عزيزم واژنم نبود دقيقا زير دلم بود 

اخه قبلا هم اينجوري ميشدم ولي لكه بيني نداشتم 

انشاالله خدا خودش نگهداره همه ني ني ها باشه

نه لاغرم ٥٥ كيلو بودم الان شدم ٥٨ ولي حتي نبضم نميفهمم

من  خب يه هفته ديگه حسش ميكني  من تو 16  حسش  كردم  نگران  نباش  تا ٢٢  وقت داري  چون  الان  كيسه أب پره  بچه  توش  شناوره احساس  نميشه  يكم  بزرگ  شه حسش  ميكني  

خب تا رفع  شدن  لكت  شب  يدونه  صبح هم  يكي  بذار

اخه ماما گفت روزي يكي بذارم دوتاش كنم؟؟