2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من امروز ترشح داشتم ولي يك رنگ ديگه بود دكترم هم نيست بي ادبي هست ببخشيد بذارم عكسشو ببنيد خطرناكه ب ...

عزيزم منم داشتم ترشحت اگه زرد باشه خطرناكه  زرد و با بؤ با خارش علامت  عفونته  ولي اگه سفيد چشبند باشه  عاديه 

عزيزم منم داشتم ترشحت اگه زرد باشه خطرناكه  زرد و با بؤ با خارش علامت  عفونته  ولي اگ ...

زرد كه هميشه هست يعني سفيده رو دستمال ليمويي رنگ ميشه ولي امروز همراه همون ترشحات يك سري لكه هاي كم قهوه اي هم بود

نگرانم امروز ١٢ هفته ٢ روز هستم 

❤خدا جونم لطفا حواست به منو ني ني باشه❤لطفا واسه سلامتي ني ني من صلوات بفرستين🙏🏻
زرد كه هميشه هست يعني سفيده رو دستمال ليمويي رنگ ميشه ولي امروز همراه همون ترشحات يك سري لكه هاي كم ...

دقيق نميدونم بخدا

ولي به نظر من ي دكتر برو شايد لازم باشه شياف استفاده كني يا بيشتر استراحت كني

معجزه زندگيم👈❤️پسرم❤️👉
دقيق نميدونم بخدا ولي به نظر من ي دكتر برو شايد لازم باشه شياف استفاده كني يا بيشتر استراحت كني

شياف گرفتم استفاده كردم امروز 

ممكنه چون زمان پري بوده اينجوري شدم ؟؟

ولي تو دوماه قبل نشدم 

❤خدا جونم لطفا حواست به منو ني ني باشه❤لطفا واسه سلامتي ني ني من صلوات بفرستين🙏🏻
زرد كه هميشه هست يعني سفيده رو دستمال ليمويي رنگ ميشه ولي امروز همراه همون ترشحات يك سري لكه هاي كم ...

منم دقيقعا  اينجوري   بودم  نترس من رفتم برا  لكه قهوي  شياف  نوشت  چون  ب ديواره  رحم  فشار مياد لكه ديده ميشه  تو ترشح اگه بي بؤ باشه عفونت نداري عاديه 

كار سنگين امروز نكردي؟

نه فقط ديروز غربالگري داشتم سونو انجام دادم و همون موقع سونو زير دلم عجيب درد گرفت اخه دكتر سونو فشار داد ممكنه بابت اون بوده؟؟

نه فقط ديروز غربالگري داشتم سونو انجام دادم و همون موقع سونو زير دلم عجيب درد گرفت اخه دكتر سونو فشا ...

اره شايد فشار اومده 

شيافتو استفاده كن خيلي هم استراحت كن از همه مهم تر استرس نداشته باش

معجزه زندگيم👈❤️پسرم❤️👉
منم دقيقعا  اينجوري   بودم  نترس من رفتم برا  لكه قهوي  شياف  نوشت &nb ...

واقعا ؟؟

خدا خيرتون بده ❤

ممكنه واسه سونو گرافي باشه اخه فشار داد زير دلم درد گرفت