2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم خیلی نیش میزنن

621 بازدید | 29 پست

انقد اخلاقاشون بده ، یعنی همیشه دارن فکر میکنن دفعه بعد که دیدنت چه تیکه هایی بهت بندازن ،تیکه انداختن رو یه هنر می‌دونن وقتی تیکه ای میندازن احساس پیروزی دارن ، یه بار من یه مشکل داشتم هر بار منو می‌دیدن یه تیکه مینداختن تا اینکه اون مشکل من حل شد ، با گوشای خودم شنیدم به هم میگفتن حالا چیکار کنیم از این به بعد چی بگیم بهش حرصش بدیم ، یعنی انگار در جهل کامل هستن ، من اصلا نمیتونم مثل اونا باشم ولی هر بار میبینمشون تا چند وقت اعصابم خرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم چون میبینن حرص میخوری و واکنش نشون میدی دنبال تیکه انداختن بعدی هستن، واکنش نشون نده طوری نگاشون کن انگار ازشون سرتری، محل نده

آنان که به تو دل بسپارند، لا خَوْفٌ عَلَیْهِمْ وَ لا هُمْ یَحْزَنونْ🌱✨🦋

اگه میخوای آرامش داشته باشی اصلا محل نذار عزیزم.منم یه مدت توی شرایط شما بودم ولی جواب نمیدادم و انرژی خوبش به خودم برمیگشت هرچند با حرفاشونم حرص میخوردم.فقط وفقط بخدا بسپار خدا بهترین قاضیه

دقیقا همین دیشب سر اینکه من جواب گوشی ندادم خاهرش به همسرم زنگ زد که اره فشار مامانم بخاطر جواب ندادن زنت رفته بالا اخه بیفرهنگ بی درک بیشعور یه زن. باردار با شرایط خاصش چراباید دم ب دیقه جواب تورو بده شوهرمم قاطی کرد که اره تو باخانوادم مشکل داری گفتم بچه هام از عالمو ادم واسم مهم ترن بامن بحث نکن ولی مامانم خاهراشو شست گفت وای بحالتون فقط بلایی خدایی نکرده سر دخترم وبچه هاش نیاد که وای بحالتونه

دقیقا همین دیشب سر اینکه من جواب گوشی ندادم خاهرش به همسرم زنگ زد که اره فشار مامانم بخاطر جواب نداد ...

افرین مامانت

آنان که به تو دل بسپارند، لا خَوْفٌ عَلَیْهِمْ وَ لا هُمْ یَحْزَنونْ🌱✨🦋
دقیقا همین دیشب سر اینکه من جواب گوشی ندادم خاهرش به همسرم زنگ زد که اره فشار مامانم بخاطر جواب نداد ...

خوبه جوابشون دادی ، من که انقد اذیت میکنن یه بار نتونستم حالشون بگیرم دلم خنک شه

افرین مامانت

بخدا خانوادم ۷ماه خونه زندگیشونو ول کردن اومدن پیشم چون استراحت مطلقم وفشارم یالاست استرس وفشار بالا اصلا واسم سم همسرمم میدونه ها ولی خانوادش میرن رومخش خانوادم خیلی تحمل کردن جو اروم شه هیچی نگن ولی دیشب که سر این خاهربیشعورش فشارم رفت بالا مامانم زنگ زد قشنگ شستشون قشنگا 

مثلا کی نیشت میزنهبنظرم روزی برو که اونا نباشن مادرشوهرت و پدرشوهرت باشه فقط

مثلا خواهر شوهر ، پدر شوهر ، مادر شوهر 

مثلا عموم فوت شده خیر سرم زنگ زده تسلیت بگه بعد میگه بچه هاش بهش نرسیدن دیگه فوت شده دیگه 

یا یکی از اقوام من بر اثر کرونا فوت کرد مثلا زنگ زده تسلیت بگه بعد میگه فرهنگ ندارن بهداشت رعایت نکردن کرونا گرفتن