2777
2789
عنوان

همفکری بدین

117 بازدید | 21 پست

ماهی ۷ میلیون قسط میدم ماشین خرید زدبه نام خودش مغازه خرید زد به نام خودش.البته مغازه قولنامه ایه.نصف پول مغازه رو من دادم.از پول درامدخودم.ماهی یه تومن بهم میداد پول توجیبی.گفتم ماهی دوتومنش کن بچه رو بیشتر ببرم خانه بازی یه قشقرقی راه انداختا.شما بودین چکارمیکردین؟گفتم خوبه قسطا روندم مامانش ضامن شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اشتباه منو نکن

زن باید زنانگی کنه

مگ رفتی به سرپرستی گرفتیش ک مخارج اونم تو بدی

همین ک زنش ۹ ماه بچه رو تو شکمش نگه میداره 

همین ک خونه داری میکنه بدون مرخصی استخدامه 

همین ک بچه رو بزرگ میکنه 

دیگ باید چیکار کنه قسطم بده

۷ میلیون قسط میدم بابت وامی که برای جورکردن پول ماشین گرفتیم

والا نمیدونم اون موقعی که نباید اینکارو می کردی، کردی، اللن نمیدونم باید چیکار کنی.باید ازش پول بکشی ضمن اینکه قسطا هم‌ ندی نمیشه نری سرکار؟.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
ولی قبلا ماشین داشتم و پس انداز مجردی داشتم همه رو دادم مغازه خرید

وای چه اشتباه بزرگی، تا حالا باهاش حرف زدی که چیزی به نامت کنه؟ 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
والا نمیدونم اون موقعی که نباید اینکارو می کردی، کردی، اللن نمیدونم باید چیکار کنی.باید ازش پول بکشی ...

نه خودم خواستم برم.اخه بعد ۱۰ سال کارکردن دوسالی مجبور شدم بمونم خونه افسردگی شدید گرفتم.

شما چرا قسط میدی؟!مردی که ازدواج کرده باید عرضه داشته خودش کار کنه خرج زندگیو دربیاره.شما جاهاتون برعکس شده شما مرد شدید پول درمیارید شوهرتون زن شده

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
نه خودم خواستم برم.اخه بعد ۱۰ سال کارکردن دوسالی مجبور شدم بمونم خونه افسردگی شدید گرفتم.

اوکی باید بری سرکار ولی نه اینکه حقوقتو دو دستی تقدیم شوهرت کنی

هزاربار.میگه مغازه سند دارشد میزنم.الان حدود۳ ساله مغازه خریده ولی کلا اونجا سند نداره

خب حالا شاید بزنه، بگو ماشینو به نامت بزنه، ماشینتون چیه؟