2777
2789
عنوان

باز عصبی شدم

137 بازدید | 12 پست

باز استرس گرفتم 🥲

یه چی داره گلومو فشاررررر میده میخام گریه کنم اشکی نمونده 

میخام داد بزنم نمیتونم

استرس و دلهره کلللل وجودمو گرفته

خانواده شوهر هزارررررررررر جور بلا سرم آوردن

هزار جور فیلم بازی کردن 

شوهرمو سگ میکردن میفرستادن با من دعوا کنن

پنج ماه پیش شوهرم و خانوادش دعوای شدیدی کردن( تو این شش سال چندین بار دعوا کردن بازم رفتیم خونه شون ماه ها اونجا بودیم بخاطر نگه داری ازشون) 

دیگ تو این دعواااا ما مثلا خونمون جدا شد و گفتیم کسی با کسی کا ی نداره و قهربودیم

چندروز پیش خانواده شوهر ینی مادرشوهرم زنگم زد ک برای دعوت عروسی دخترش ک هفته دیگست 

ما 15/20 ساعت با خانواده شوهر و البته با خانواده خودم فاصله داریم ( خانواده هامون تو یه شهرن) 

بابام میگ تو شهر کوچیکیم همه همو میشناسن اگ اومدید یه راست بیایین خونه ما و روز عروسی فقط بری زشته همه هم منو تقصیر کار میکنن هم ترو 

فکر میکنن من میگم نرو یا فلان

پس بهتر وقتی اومدی اول بری خونه بابات اونا رو ببینی یه روز اونجا باشی. بعد بیایی خونه ما ابنجوری بهتره بعدا کسی حرفی درنمیاره و میگ وقتی میایی عروسی خاهرت ینی دیگ قهر نیستین ک میایین. نمیشه بیایی عروسی اونا بعد باز قهر باشی!!!!! 

بچه ها ما اون شهر خونه نداریم میخاییم بخریم هنوز قسمت نشده 

و چون قرار شده اول باز بریم اون خراب شده پر خاطرات بد 

کلا استرس دارم 

نمیدونم میخام خفه

میخام زندگیم استپ شه 

شوهرمم میگ بابات راست میگ اول باید بریم خونه اونا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم لزومی نداره تایید مردم رو بگیری وقتی خودت انقدر اذیت میشیبرو خونه بابات فقط روز عروسی برو

میگم نمیشه 

میگن بد میگن 

بابام میگ بقیه از جمله خانواده همسرم فکر میکنن بابام نمیزاره بریم اونجا 

میگم نمیشه میگن بد میگن بابام میگ بقیه از جمله خانواده همسرم فکر میکنن بابام نمیزاره بریم اونجا

اینجور که تعریف کردی دهن خانواده شوهرت همیشه بازه چه بری چه نری حرف دارن که بهت بزنن!

نمیخاد چند روز قبلش بری بکروز قبلش برو مستقیم برو خونه ی بابات فرداش برو عروسی باز شب برگرد خونه باب ...

تصمیم ما هم همین بود ولی میگه باید برید ک همه بهتون نخندن

اینجور که تعریف کردی دهن خانواده شوهرت همیشه بازه چه بری چه نری حرف دارن که بهت بزنن!

بخداااا دیوونه میشم 

مخصوصا دیگ بعد حرف زدن شوهرم با بابام 

یه کلمهههههه در مورد این موضوع حرف نزدیم و رفت خابید

ینی این موضوع رفتن رو بابام و شوهرم تصمبم گرفتن من فقط گوش دادم ب مکالمشون

تصمیم ما هم همین بود ولی میگه باید برید ک همه بهتون نخندن

ولشون کنا ، تو توی یه شهر دیگه زندگی میکنی قرار نیس دائم با اقوام چشم تو چشم باشی .

هرکی حرف زد بگو خونه مادر شوهرم این چند روز شلوغ بود نخواستم اذیت بشن رفتم خونه ی بابام. 

خودت ببین کدوم برات مهمتره :

بری خونه ی مادرشوهرت که انقدر اذیت میشی تا خرف بقیه نباشه 

یا بری خونه ی بابات و راحت باشی و اقوام برات حرف بزنن

بخداااا دیوونه میشم مخصوصا دیگ بعد حرف زدن شوهرم با بابام یه کلمهههههه در مورد این موضوع حرف نزدیم و ...

اگر خیلی دوس داره خودش پاشه بری خونه ی مادرش 

جایی که قراره اذیتت کن نرو اونجوری روحتو اذیتت میکنن پیرت میکنن

ببین عزیزم اول از همه اعصابتون در نظر بگیر ببین کجا راحت تری ک خب قطعا خونه بابات  اصلا حرف مردم برات مهم نباشه هرچی میگن چ کاری ک باب میلشون چ کاری ک باب میلشون نیست

اگرم دلیل پرسیدن ک چرا نبودی شلوغی رو بهنونه کن یا هم بگو ی سری کار داشتم 

با همسرتون حرف زدین؟ایشون چ نظری داد؟

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

ببین عزیزم اول از همه اعصابتون در نظر بگیر ببین کجا راحت تری ک خب قطعا خونه بابات اصلا حرف مردم برا ...

همسرم اصلا در این مورد یهههههه کلمه هم حرف نزد

تو تماس ب بابام میگفت بابامم همین حرفایی ک گفتم رو گفت اینم تایید کرد ک درسته باید برم

منم تماشاگر بودم 

بغد ک گوشیو قط کردن بدون هیچچچ حرفی رفت خابید🥲

نمیدونم فردا خاست حرف بزنه چی بگممممم

بقران فکر خودکشی زده ب سرم که تو این شیش سال خستهههههه شدم

همسرم اصلا در این مورد یهههههه کلمه هم حرف نزدتو تماس ب بابام میگفت بابامم همین حرفایی ک گفتم رو گفت ...

الهیی حق داری ناراحت باشی ولی لطفا این فکرارو بنداز بیرون از سرت بلاخره ک ی روزی درست میشه گلکم 

اونا هرچی میگن بگن ولی شما کارخودتو کن مستقیم برو خونه بابات 

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.