2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رو سند خونه قبلا بانک ملت وام میداد الان هیییییچ بانکی وام نمیده تو بگو ۶۰ میلیارد، تنها وامی که میتونی بگیری جعاله س که ۱۶۰ تومن میدن که نزدیک ۴۰ باید اوراق بخری

خداوندا رزق و روزی ما را از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکنند چشممان را بر روی حق ببندیم🥀

رو سند خونه قبلا بانک ملت وام میداد الان هیییییچ بانکی وام نمیده تو بگو ۶۰ میلیارد، تنها وامی که میت ...

اوهههه چخبره

میخوایم خونه عوض کنیم پول کم داریم گفتم شاید بتونیم وام بگیریم

اوهههه چخبرهمیخوایم خونه عوض کنیم پول کم داریم گفتم شاید بتونیم وام بگیریم

آهان یعنی موقع سند زدن وام میخواین بگیرین؟ اگه تهرانی میتونین ۹۶۰ وام زوجین و جعاله بگیرین که همونم حدود ۳۰۰ پول اوراق و رهن دفتر خونه میشه، ما تازه سند زدیم و من خواستم وام مسکن بگیرم چون سند به نامم خورده بود نتونستم باید حین سند زدن بری بانک و دنبال وام،خواستم سند بزنم به نام همسرم که موقع سند زدن وام بگیریم که اونم بانک گفت معامله سوری میشه و وام نمیدیم  

خداوندا رزق و روزی ما را از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکنند چشممان را بر روی حق ببندیم🥀

آهان یعنی موقع سند زدن وام میخواین بگیرین؟ اگه تهرانی میتونین ۹۶۰ وام زوجین و جعاله بگیرین که همونم ...

نامردا ۹۶۰ پول میدن ۳۰۰ میگیرن‌چیزی نمیمونه

چقدر بانک ها دزدن

نامردا ۹۶۰ پول میدن ۳۰۰ میگیرن‌چیزی نمیمونهچقدر بانک ها دزدن

بله دیگه اینطوریاست، تازه سودشم ۲۳ درصده، اسم وام هم کمک خرید مسکنه😁