2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

112 بازدید | 11 پست
کسی میدونه عرق کاسنی رو برای کاهش درد زایمان طبیعی چطور و از هفته چند استفاده کنم. در ضمن روزی یک ساعت و نیم پیاده روی دارم کارای خونمم خودم میکنم بنظرتون یک ساعت و نیم کم نیس.دیگه چه کارایی باید بکنم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من شنیدم عرق کاسنی ماه اخر روزی یک فنجان باعث میشه بچه زردی نگیره دخترهمسایمون خورد بچه اش اصلاتداشت ...

خیلیا هم خوردن ولی تاثیر نداشته 

نمیشه قطعی گف 

ولی من نخوردم دخترم زردی نگرف 

👈یکی از آرزوهام اینه که دوربین و آیینهی خونمون به توافق برسن ک من دقیقا چ شکلیم  👉  
عرق كاسني براي كاهش درد تاحالا نشنيدم

خودم مدرک گیاهان دارویی دارم میدونم که برا شروع انقباضات خوبه و باعث زایمان زود رس میشه اون موقع سرکلاس ی خانمه میگفت استفاده کردم برا زایمان طبیعی خیلی خوب بوده ولی یادم نمیاد گفت چه زمانی و میخواستم ببینم کسی تجربه ایی داره یا نه 

واقعا ميتوني يك ساعت ونيم پياده روي كني؟؟ من لگنم اصلا بهم اين اجازه رونميده فقط نرمشا و كاراي خون ...

اولا که شروع کردم نمیتونستم با ده دقیقه شروع کردم اما حالا بدنم عادت کرده نیم ساعت شب پیاده روی دارم یکساعتم بعد نهار البته باید بین هر نیم ساعت پنج دقیقه تا ده دقیقه استراحت کنی قبلن کمر درد نمیگرفتم ولی الانا چرا کمی دارم ولی قابل تحمله کلاس زایمان طبیعی رفتم ی چن تا حرکت داره اونم انجام میدم بنظرم خوبه 

واقعا ميتوني يك ساعت ونيم پياده روي كني؟؟ من لگنم اصلا بهم اين اجازه رونميده فقط نرمشا و كاراي خون ...

تازه یکی از دوستام روزی سه ساعت پیاده روی میکرد