2777
2789
عنوان

بچه ها چرا من اینقدر تنهام💔🙃😭

839 بازدید | 45 پست

هیچکی منو دوست.نداره، امروز یکی از دوستامو  دیدم، تو مدرسه خیلی کمکش میکردم، براش نقاشی میکشیدم موهاشو میبافتم مجانی بعد یه سال منو دید بلند شدم بهش سلام کردم روشو اونور کرد و بعد چن بار هی میخواستم چشم تو چشمش کنم که حرف بزنیم ولی اون اصلا توجهی نکرد

و چن وقت پیشم صمیمی ترین دوستم رو دیدم یه جوری جلو جمع منو با مامانش ضایع کرد اصن آب شدم دوست داشتم زار بزنم

از اینکه اینقدر تنهام گریم میگیره😖😭

از اینکه کسی کلا حسابم نمیکنه، منو به شمار نمیارن، گریم میگیره همش میگم مگه من چیکار کردم به جز خوبی به حقشون😪🖤

الانم دارم با گریه تایپ میکنم، خیلی تنهام

با خودم میگم ولشون کن 

به نظرتون مشکل از منه

چرا هر چی بیشتر به کسی کمک و خوبی میکنم دورم میزنن، حتی شوهرم همیشه تنهایی میره بیرون عروسی، به دوستم گفتم خودم نمیرم ولی من کلا دعوت نمیشم که برم💔😭

هر چن همین که شوهرم پام وایستاده برام اندازه ی دنیا میارزه ولی دوستم امشب زد تو سرم این چیزو و و منم دعوام شد و گوشیو قطع کردم. 

الانم دارم گریه میکنم، دلم گرفته

من هیچ دوست و همراهی ندارم جز شوهرم

دلم واقعا به حال خودم میسوزه😢

تـو همـانـی کـه بـه درد دل مـن درمـانـی🖇💜🫧

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به وجود شوهرم خیلی نیاز دارم چون کنارش آرامش دارم ولی اون انگار زیاد بود و نبودم براش فرقی نمیکنه 

دوست دارم همش خودمو با یه چیزی سرگرم کنم، اما کسیو ندارم، به جز شوهرم که اونم فقط بعضی وقتا میتونه باشه، دوستی هم ندارم، خانوادمم حتی پیشم نیستن و منو نمیخوان

یذره دلم به حال خودم میسوزه از این تنهاییم از این بی کسیم 

من فقط خدا رو دارم بعدم شوهرم، اونم اگه شوهرمو برام نگه داره🙂😭😭😭

عزیزم می تونی خودت رو سرگرم‌کنی با یادگرفتن چیز جدیدی اونقدر که دیگه به هیچ دوستی نیاز نداشته باشی مثلا درس بخونی و یا ی حرفه و هنر یاد بگیری مطمئن باش حالا دوره ای نیست که  دوست ورفیق یک رنگ راحت پیدا بشه

باور کن تنهایی خیلی خوبه آدمای بی کیفیت و اسکل دور خودت جمع کنی ک چی منم همه رو ریختم دورهیچکس به در ...

من از فضای شلوغ خوشمم نمیاد ولی تنهایی رو هم دوست ندارم، شوهرم انگار از حرفام خسته سده، دوستام خوباشون و اونایی که خیلی باهام خوب بودن یکی یکی دارن دورم میزنن، یذره به خودم حس ترحم دارم، 

یه حس غریبی دارم، 

من از فضای شلوغ خوشمم نمیاد ولی تنهایی رو هم دوست ندارم، شوهرم انگار از حرفام خسته سده، دوستام خوباش ...

فیلم ببین کتاب بخون اینا دورت نمیزنن ولی آدمای دورت چرا 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

عزیزم می تونی خودت رو سرگرم‌کنی با یادگرفتن چیز جدیدی اونقدر که دیگه به هیچ دوستی نیاز نداشته باشی م ...

خیلی دوست دارم سرم شلوغ باشه که نیازی بهکسی نباشه حتی به شوهرم گفتم دوست دارم اینقدر سرم شلوغ بشه که حتی نتونم گوشیمو جواب بدم ولی بیکارم 

قرار بود برم آرایشگری رو یاد بگیرم ولی خب نشد. 

دوست داشتم برم دانشگاه ولی اونم نشد

[QUOTE=359733540]فیلم ببین کتاب بخون اینا دورت نمیزنن ولی آدمای دورت چرا [/QUOTE

خیلی کتاب دانلود کردم و هر روزم چن ساعت از وقتمو صرفشون میکنم که هم یذره کمکم کنن هم تنهاییم پر شه ولی خب بازم وقت خالیم زیاده

[QUOTE=359733540]فیلم ببین کتاب بخون اینا دورت نمیزنن ولی آدمای دورت چرا [/QUOTEخیلی کتاب دانلود کرد ...

کتاب 

پادکست 

سریال 

آشپزی 

شیزینی درست کردن 

آهنگ 

و... 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

من به وجود شوهرم خیلی نیاز دارم چون کنارش آرامش دارم ولی اون انگار زیاد بود و نبودم براش فرقی نمیکنه ...

می‌دونم تنهایی بد دردیه، باز خوبه شوهرت رو داری

Tunnel Vision                                                                 

منم دقیقا مثل مثل خودتم. یک هفته است فقط نشیتم گریه میکنپ و دقیقا به این فکر میکنم که آیا من مشکل دارم یا بقیه مشکل دارن. 

ولی حدود ۶ ماهی بود با تنهایی ام کنار اومده بودم ولی دوباره...

خیلیا همینن و شاید مشکل از ما نباشه نمیدونم...

اما تهش یادم میفته من خدارو دارم. و چقدر احمقم که گاهی فکر میکنم تنهام. مثلا میشینم با خدا از روزمرگی ام میگم از خواسته هام از برنامه هام و ... به خدا که بهتر از بودن با ادمای سمیه. ارتباط تا جایی قشنگه که دو طرفه باشه اگه نه نمی ارزه تنهایی بهتره...

خب چرا با شوهرت نمیری عروسی؟

معمولا زن و شوهر باهم دعوت میشن دیگه

خودتو آراسته کن تیپ بزن و باهاش برو دفعه ی بعد

لطفا اگر میتونید برای شادی روح پدر و مادرم صلوات بفرستید.اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم
2790
2778
2791
2779
2792