2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چیکار میکردید❓😂

106 بازدید | 16 پست

لباس کفشام زیاد نیستن کلا از نظر ظاهری زیاد از خودم راضی نیستم  ظاهرم خوبه دوست دارم بهتر باشه

کتاب برای کنکور ندارم بخونم

و دوست دارم ژل لب بزنم  

ترید یاد بگیرم

و الان پول اومده دستم 

بنظرتون خرج چیزای بالا کنم 

یا جمع کنم گوشی آیفونی که دوست دارم بخرم

؟؟ 

🌜

خرج چیزای بالاکن

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تورو نمیدونم ولی من اگه پول دستم بود کلاس برنامه نویسی میرفتم کلاس زبان رو ادامه میدادم چندتا کتاب خ ...

اره منظورم همین کاراست کارایی که باید انجام بدم 

بعضیا میگن نه پولاتو هدر نده سرمایه گذاری کن دودل شدم

🌜

تورو نمیدونم ولی من اگه پول دستم بود کلاس برنامه نویسی میرفتم کلاس زبان رو ادامه میدادم چندتا کتاب خ ...

این چیزایی که گفتید اموزش رایگان توی نت ریخته

از اول برنامه نویسی تا اخرش توی نت هست و نیازی به پول نداره

فقط همت میخواد!

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

مشخصه که برای زندگیت هدف نداری عزیزم

ژل و ایفون به چه کارت میاد وقتی درامد و هدفی برای اینده ت نداری

یه مهارت یاد بگیر پولتو خودت بتونی چندبرابر کنی

پولتو صرف یادگرفتن ماهیگیری کن که بتونی ماهی های زیادی بگیری❤️

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
این چیزایی که گفتید اموزش رایگان توی نت ریختهاز اول برنامه نویسی تا اخرش توی نت هست و نیازی به پول ن ...

خب بله ولی من اون کلاس حضوری که برم و یادداشت برداری کنم و جدیت داشته باشه رو ترجیح میدم بعضی جاها یه پولایی باید خرج شه که یه قدم هایی برداری

شما خواسته هات همه بل بشو هست.ادم كنكوري معيشينه پاي درسبدون فكر كردن به تريد و ژل و تيپ و غيره.ميگه ...

من همه هدفم درس نیست این جزئی از هدفمه

چون کنکور دارم به این معنی نیست هیچکاری انجام ندم

🌜

مشخصه که برای زندگیت هدف نداری عزیزمژل و ایفون به چه کارت میاد وقتی درامد و هدفی برای اینده ت نداریی ...

میخوام به هدفم برسم

و کنارش چیزا کارایی که دوست دارم بخرم و انجام بدم

🌜

خب بله ولی من اون کلاس حضوری که برم و یادداشت برداری کنم و جدیت داشته باشه رو ترجیح میدم بعضی جاها ی ...

درسته ولی وقتی پولی نیس بیخیال هدف هم نباید شد

وقتی جدیت باشه و نیاز داشته باشی هرکاری جواب میده