2821
2789

من خیلی خیلی نتیجه گرفتم 

هم تو رابطه، هم مالی و هم‌چیزای کوچیکتر مثل جذب یه خوراکی

علاقه مندی هام : درس خوندن و فضای آکادمیک👩🏻🎓 زبان اسپانیولی 🇪🇸 شکرگزاری نوشتن🌸 کتاب خوندن📚 تست کردن غذای بین الملل و کافه های جدید با داداشم 🌮 ❤️دانشجوی رشته مشاوره خانواده❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من خیلی خیلی نتیجه گرفتم هم تو رابطه، هم مالی و هم‌چیزای کوچیکتر مثل جذب یه خوراکی

تکنیک خاصی استفاده میکنی؟ممکنه توضیح بدی چطور ازش استفاده میکنی؟

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
من خیلی خیلی نتیجه گرفتم هم تو رابطه، هم مالی و هم‌چیزای کوچیکتر مثل جذب یه خوراکی

عزیزم یکم توضیح میدی روشش روتصورمیکنی خواسته ت رویامینویسی چطوریه ؟؟؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

من از اون موقعه دارم تاپیک‌هاتونو میخونم چقدررر حس خوب گرفتم ازتون😍😍❤️

میشه به منم بگید توی رابطه چیکار میکنید که طرف مقابل براتون ارزش قائل میشه؟ 

تو یه رابطه‌ای بودم که من خیلی وابسته بودم خیلی زیاد با اینکه هیچ منفعتی برام نداشت! یه رابطه سمی

ولی خداروشکر تموم شد این رابطه 

شما فکر کن که حتی دریغ از یک کادو کوچیک 

من توقع نداشتم ولی بالاخره این چیزا لازمه تورابطه

فقط میخوام وابستگی نباشه از این به بعد 

بهم بگید چیکار کنم لطفااا

شکرگزاری هم شما مي‌نويسید یا با خودتون در طول روز تلقین و تکرار میکنین؟ 

من از اون موقعه دارم تاپیک‌هاتونو میخونم چقدررر حس خوب گرفتم ازتون😍😍❤️میشه به منم بگید توی رابطه چ ...

عزیزم😍🫠

بله من از ۱۷ شهریور پارسال

هرشب مرتب شکرگزاری هام رو طبق کتاب معجزه شکرگزاری راندا برن(صوتیشو از castboxگوش دادم) انجام‌میدم

من از اولش پارتنرم گفت ک عاشق اعتماد بنفسمه 

راستش منم  پارسال یه رابطه سمی رو تموم کردم و از بعدش فقط رو عزت نفسم کار کردم با کتاب،پادکست، تکنیک های مختلفی ک آموزش دیدم و مجموعش باعث شد انقد حس خوب به خودم و انرژی مثبتم بره بالا که وارد یه رابطه بی نظیر بشم و طرف مقابلم چون میبینه چقد به خودم ارزش میدم متقابلا اینکارو برام انجام میده

علاقه مندی هام : درس خوندن و فضای آکادمیک👩🏻🎓 زبان اسپانیولی 🇪🇸 شکرگزاری نوشتن🌸 کتاب خوندن📚 تست کردن غذای بین الملل و کافه های جدید با داداشم 🌮 ❤️دانشجوی رشته مشاوره خانواده❤️

عزیزم😍🫠بله من از ۱۷ شهریور پارسالهرشب مرتب شکرگزاری هام رو طبق کتاب معجزه شکرگزاری راندا برن(صوتیش ...

منم حتماااا این کارو انجام میدم❤️😍

پادکست‌های روانشناسی رو از کجا دانلود کنم؟ 

یه سوال دیگه  

یعنی چیکار میکنید برای خودتون که طرف متوجه اعتماد به نفستون شده و فهمیده که برای خودتون ارزش قائلین؟ 

منظورم اینه طرز حرف زدنتون فرق میکنه؟ 

مثلا بعضیا اینجورین که میگن آره اگه تو نباشی برام مهم نیستو بقیه هم هستن... یعنی یه جوری وانمود میکنن که تو اونقدرام مهم نیستی 

بنظر خودشون این باعث میشه طرف بیشتر جذبشون بشه

شماهم همینطورین؟ 

منم حتماااا این کارو انجام میدم❤️😍پادکست‌های روانشناسی رو از کجا دانلود کنم؟ یه سوال دیگه یعنی چیک ...

نه مستقیم بهش بگی ک میپره😂

کلا بی احترامی نمیکنم اینطوری ک دلش بگیره

اما مثلا: میگه چی بخوریم نمیگم فرق نمیکنه( چیز ی ک می‌خواند میگم)

خوابم بیاد وسط چت، رک میگم و بعدش شب بخیر

برعکس قبلا ک با چشمای خواب آلود بخاطر اکسم بیدار میموندم😒

یا به ظاهر و تیپ و پوستم میرسم

اصلا منتظر پیامش نیستم. ایشون انقد مشتاقه تو این‌۸ ماهه همش نتش روشنه ک پیام میدم درجا زیر ۳۰ ثانیه سین کنه ولی من مشغله هام و برنامه م برام مهمه و بهش یسری پیام نمیدم و موارد ریز این‌چنینی ک باعث شکل گیری ذهنیت قوی براش شده

نه مستقیم بهش بگی ک میپره😂کلا بی احترامی نمیکنم اینطوری ک دلش بگیرهاما مثلا: میگه چی بخوریم نمیگم ف ...

اهاااا حالا متوجه ‌شدم عزیزمممم😅

مرسی ازتون خیلی بهم کمک کردید 

عشق قشنگتون مانا🦋😍❤️

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز