2777
2789
عنوان

کیا شوهر ولخرج دارن بیاین

108 بازدید | 9 پست

چجوری این اخلاقشو ترک بدم یکم پس اندازکن شه

بخدا همیشه هشتمون گرو نه انقد قدر پولو نمیدونه، امروز بهش گفتم یه دونه خودکار صورتی برام بخر واسه کاردستی دخترم رفته پنج تا انواع و اقسام هایلایتر و ماژیک و خودکار صورتی خریده سیصدتومن، هر روووز نیم کیلو پسته میخره با کیسه کیسه میوه میاد خونه در حالیکه جا میوه‌ای داره میترکه، بعد آخر شب نگاه موجودیش میکنم میبینم شصت هفتاد تومن بیشتر داخلش نیست با چهل و دو سال سن هزار تومن پس انداز نداره.واسه منم هرچی بخوام میخره ولی پول نقد نمیده بهم جمع کنم.خیلی رو اعصابمه

شوهرمنم همینطوره میوه جعبه ای میخره واسه سه نفر ادم بفرستم یدونه روغن بخر با سه تا پلاستیک موادغذایی و خوراکی میاد خونه مجبورم خودم باهاش برم خرید 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه جوری ازش نقد بپیچونمثلا ازش طلا بخواهیا قیمت چیزهایی که می خری دو برابر بگو پول جمع کن

اونقد پول نمیمونه جیبش بخواد طلا بخره برام، ولی میتونم وایه لباس و اینا ازش پول بپیچونم بیشتر

مدیریت مالی خونه رو شما دست بگیر.

برادرشوهر منم اینجور بود، ازدواج که کرد هیچی نداشت، زنش مدیریت کرد، الان صاحب همه چی شده

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
وای شوهر منننن .روزی دویست تومن فقط چیپس و پفک و و تخمه میخره میگم برو یه رب بخر میره کل مغازه رو جم ...

وای میوه‌های ماهم همیشه خراب میشه حالا تازگیا دارم میوه خشک درست میکنم باهاشون

خیلی اخلاق گندیه هرچیزی حدی داره