2777
2789
منم مشکل تورو داشتم سه سال تو رابطه بودم کلا ی ماهه کات کردم خیلی هم دوسش داشتم ولی نفهم رفت خیانت ک ...

واایی چه بد متاسفم خیانت بدترین چیزه امیدوارم هیچکس درکش نکنه💔🥲

انشالا دیگه براتون پیش نیاد و انتخاب بعدیتون بهترین باشه

دقیقا درسته...

ولی خب من خیلی اخلاقای خاص دارم خیلی حساسم سادم کسی که دوست داشتع باشم حسود میشم الانم این رفتارامه که شاید حتی اگه اون با کسی در ارتباط نباشه بخاطر این رفتارام قراره همه چی خراب بشه🥲💔

من تازه ی ماهه اشنا شدم اینجوریم ولی بع سال بکشع روانی میشم بهش هم گفتم اونم روحیات منو میدونع ولی همش میگع عادت میکنی ذات دخترا همینه اولش براشون سخته منظورش از جداییه ولی نمیدونع من فرق دارم🥲💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واایی چه بد متاسفم خیانت بدترین چیزه امیدوارم هیچکس درکش نکنه💔🥲انشالا دیگه براتون پیش نیاد و انتخا ...

دقیقا خیلی حس بدیه شاید باور نکنی بعد از سه سال شب و روزمون و باهم میگذروندیم در هفته شاید یک روز همو نمیدیدیم 

اونم به خاطر کار و درس و اینا 

حالا جدا از این 

با این همه عشق ورزیدن نسبت به هم گذاشت رفت 

من حالم خیلی بده ولی سرپام نمیتونم ضعیف باشم چون کاریه ک شده 

به همین خاطره ک میگم کسی ک اذیتت میکنه رو بفرست ب درک ....رابطه یعنی تامین نیاز های هم چه امنیت چ حس خوب چ اعتماد چ تعهدددد تمام 

حالا بستگی ب خودت داره شاید زود رنجیت باعث اذیت شدن طرف مقابلت شده نمیدونم 

باهم حرف بزنید راجب مشکلاتتون چون حرف نزدن فقط شمارو دور میکنه از هم

دقیقا خیلی حس بدیه شاید باور نکنی بعد از سه سال شب و روزمون و باهم میگذروندیم در هفته شاید یک روز هم ...

واای چقد سخت واقعا دلم سوخت🥲🥲

اخع چطوری میرن واقعا نمیفمم🥲🥲

درک میکنم خیلی سخته  انشالا بهتر بشین 💔🥲

بله درست میگین...چون دست خودم نیست از دوست داشتنمه...اگع درک کنه میفمه که زشت نیست زشت رفتاریع که با من داره حاضره من اذیت بشم ولی انفالو کردن اونازشتع من به فامیل کاری ندارم ولی دختر همسایه رل رفیق تو کتم نمیره ...

اخه من هنوز همع رفتارامو نشون ندادم بش مراعاتشو میکنم دیگه هیچ حرفی نزذم راجب فالور همشو ریختم تو خودم که رفتیم بیزون بگم وگرنع بخام بگم هرروز کارمون دعواست...

واای چقد سخت واقعا دلم سوخت🥲🥲اخع چطوری میرن واقعا نمیفمم🥲🥲درک میکنم خیلی سخته انشالا بهتر بشین ...

فدای دل مهربونت مرسی از درکت ایشالا مشکلاتت بخوره تو سر بدخواهات😅🤝

دقیقا خیلی حس بدیه شاید باور نکنی بعد از سه سال شب و روزمون و باهم میگذروندیم در هفته شاید یک روز هم ...

حتی برام وقت هم نمیزارع...اولاش خوب بود قبل اینک بفمه من علاقه دارم بش ولی یهو یجوری شد از صبح تا غروب که به قول خودش سرکاره پیامم میده فقد در حد حال پرسیدن غروب هم میاد میگع میخابم بعد با رفیقام میرم بیرون چون رفیق بازه من اینو تحمل کنم فالوراشو تحمل کنم چند تا مشکلو..وقتی وقت نمیزاره من فکر میکنم با بقیع سرش گرمه...حتی اگه واقعانم سرش گرم نباشه من شک کردم

حتی برام وقت هم نمیزارع...اولاش خوب بود قبل اینک بفمه من علاقه دارم بش ولی یهو یجوری شد از صبح تا غر ...

هرکی باشه شک میکنه 

غرورتو له نکن مجبور نیستی کسی رو تحمل کنی بهش بگو مشکلاتتو اگه نسبت به اینا بیخیال بود بگو باید این رابطه سرد و تموم کنیم همین

هرکی باشه شک میکنه غرورتو له نکن مجبور نیستی کسی رو تحمل کنی بهش بگو مشکلاتتو اگه نسبت به اینا بیخیا ...

دقیقا ولی اون انتظار داره من شک نکنم وقتی توجیه میکنه از سرکار میام خستم فلانم رفیقا...پس رفیقا مهم تر از منن

من واقعا برا خودم ببشتر متاسفم که چرا مهربونم این مدلیم چون اون خودشم فهمیده مهربونم ولی مهربونم بودنم دلیل ب سادگیم نمیشه ک...

بله حتما🥲

ببخشید سر شما هم درد اوردم مرسی که راهنمایی کردین

من تا این حدم بخاطر همینه که وضعم اینه🥲🤣

آخی پس خیلی مراقب خودت باش... 

هر مشکلی هم داشتی میتونی اعتماد کنی ، تا جایی ک بتونم کمکت میکنم خودم زخم خورده ام اینا هم از تجربه بود گفتم از جاییم در نیاوردم😂🤝

آخی پس خیلی مراقب خودت باش... هر مشکلی هم داشتی میتونی اعتماد کنی ، تا جایی ک بتونم کمکت میکنم خودم ...

چشم ممنون...

دستتون درد نکنه لطف کردید🥲🙏

انشالا دیگه زخم نخورید و بهترینها نصیبتون بشه 🙏