2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته،من خط قرمزامو گفتم ولی اون توجیه میکنه میگه آشناهن نمیدونم باید چکار کنم...

ببین خودتو گول نزن اگه واقعا دوست داشته باشه حتما بهت احترام میذاره حتی اگه مجبور باشه وگرنه همسایه ما هم آشناستتت! 

تهدیدش کن بگو اگه بهم احترام نذاری منم کات میکنم اون موقع میفهمی من چی میگم و جوابشو خودت میبینی

ببین خودتو گول نزن اگه واقعا دوست داشته باشه حتما بهت احترام میذاره حتی اگه مجبور باشه وگرنه همسایه ...

منم همچین فکری دارم🥲💔سعی کردم با این موضوع کنار بیام ولی دیدم نمیتونم چون قرارع هی زجر بکشم

ب اون هربار میریم بیزون میگم ولی هی مبگه عزیزم زشته...بخدا چیزی نیست خیالت راحت ولی خیال من راحت نیست

اره ایندفع میخام بگم اگع آنفالو نمیکنی منم نمیتونم...

من زیاد حساس نیستم ولی بگو به خواستم احترام نذاری کات

عع خوشبحالتون کاش منم اینطوری بودم🥲💔ولی من واقعا حساسم رو این موضوع حتی روز اول اشناییمون هم گفتم اگه میدونستم قرارع آنفالو نکنه ادامه نمیدادم...الان ۱ ماهه میگذره شاید برا اون زودع آنفالو کنه ولی منم دارم اذیت مبشم

منم همچین فکری دارم🥲💔سعی کردم با این موضوع کنار بیام ولی دیدم نمیتونم چون قرارع هی زجر بکشمب اون ه ...

با حقیقت کنار بیا 

من به شخصه کسی رو دوست داشته باشم هیچ وقت کاری نمیکنم پارتنرم ب شک بیوفته 

باهاش درمیون بذار بگو این رفتارت خیلی منو اذیت میکنه اگه قبول نکرد کات کن و گرنه اگه اون کات کنه بعدا خیلی اذیت میشی حتی داغون نذار با پنهون کاری تورو تو آب نمک نگه داره

با حقیقت کنار بیا من به شخصه کسی رو دوست داشته باشم هیچ وقت کاری نمیکنم پارتنرم ب شک بیوفته باهاش در ...

بله حتما

واقعا اینجوری خوبه ولی دیگه کسی اینطوری نیست💔

حتما میگم ولی اینبار به قیمت اینکه اگع قبول نکرد کات کنم سریای پیش هم میگفتم ولی دیدم نمیتونم کنار بیام ...

من واقن دوسش دارم حتی با بی پولیش کنار اومدم...تالا با پسری بیرون نرفتم ولی بخاطر اون رفتم همیشه خودم سرززتش میکنم ولی باید ببینم این کارای من ارزش آنفالو اون داره یا نه...

ببین خودتو گول نزن اگه واقعا دوست داشته باشه حتما بهت احترام میذاره حتی اگه مجبور باشه وگرنه همسایه ...

بنظرتون این همه مقاومت ک میگع زشته اینا ینی باشون در ارتباطه که روش نمیشه انفالو کنه؟

بله حتماواقعا اینجوری خوبه ولی دیگه کسی اینطوری نیست💔حتما میگم ولی اینبار به قیمت اینکه اگع قبول نک ...

منم مشکل تورو داشتم سه سال تو رابطه بودم کلا ی ماهه کات کردم 

خیلی هم دوسش داشتم ولی نفهم رفت خیانت کرد منم ب چیزی فک نکردم و بدون اینکه چیزی بهش بگم کات کردم و با واقعیت کنار اومدم شاید اوایل سخت باشه ولی بعد ها میبینی میگی کاش زود تر این کارو میکردم 

مگر اینکه طرفت بعد ها بتونه تغییر کنه خودش بیاد سمتت و برات تلاش کنه 

وگرنه اگه جدا نشی و این به رفتار هاش ادامه بده عذاب میکشی مگه چقدر آدما عمر میکنن دختر؟! 

قدر خودتو بدون خودتو دوست داشته باش 

عاشق خودت باش به اتفاق های خوبی ک انتظار داری برات بیوفته فک کن و لبخند بزن 

کینه ورزی هم نکن همه چی به تو بستگی داره حتی تغییر اون آدم نو و به دوران رسیده!!