2777
2789
عنوان

خواهر بی ادب

167 بازدید | 18 پست

همش ی خواهر دارم .از خودم بزرگترا ولی واقعا گستاخه به حرف هیچکس گوش نمیده نه پدر نه مادر ،خودمختاره .به پدر مادر خیلی زبون میگه ،و از همه ما توقع داره ،مثلا خونه من میاد بهش خوبی میکنم همه جوره بهش سرویس میدم ولی باهام عین طلبکارا صحبت میکنه انگار همه ما وظیفمونه در خدمتش باشیم .از رفتاراش خسته شدم ،،همین دیشب به مامانم زبون میگفت مادر پدرم دیگه حریفش نیستن اونا هم خسته شدن دیگه ..در ضمن مجرده .به پدر مادرم میگه واسم چیکار کردید  .هرکار میکنید وظیفتونه .البته مطلقه است.

خواهرت با وجود شما نیاز به دشمن نداره

چرا اینجوری فکر میکنی ..از کجا میدونی ،،،من همه جوره در خدمتشم اما دیگه یا رفتاراش خستم کرده .قضاوت بیجا نکن وقتی هیچی نمیدونی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با وجود اینا ؟🤔برعکس میگینا ایشون که دارن میگن خواهرشون ایشونو اذیت میکنن اینا چرا دشمنن پس ؟😐

نه برعکس نمیگم

خواهرش دلش سوختست، زندگیش خراب شده اگه قراره این خواهرش درکش نکنه من غریبه باید دورشو بگیرم کمکش کنم تا سرپا بشه؟ چه انتظاری از طرف دارید معلومه یه حرکاتی میکنه که خشم توش هست...ازین خواهرا البته دارم خودم، گرفتار که بودم میگفت برو حالت خوب شد برگرد من بلد نیستم به کسی دلداری بدم

نه برعکس نمیگمخواهرش دلش سوختست، زندگیش خراب شده اگه قراره این خواهرش درکش نکنه من غریبه باید دورشو ...

بر فرض دل خواهرشون سوخته زندگیشونم خراب شده این دلیل میشه که بیان بی ادبی کنن به پدر مادرشون و اونا رو اذیت کنن خود استارتر هم که میگن بهشون خدمت میکنن و باهاش خوبن ببخشید دیگه چی کار باید بکنن؟؟