2777
2789

یکی شون بره کافیه برای عریضه نویس بعدش باید دوتاشون باشن 

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم چه مدارکی باید باشه برای شروع

شناسنامه ها کارت ملی تقاضا ولی توافقی دونفره سرهمه چی توافق کردید یکی تون میشه بره اگه نه دوستاتون باید باشید

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

شناسنامه ها کارت ملی تقاضا ولی توافقی دونفره سرهمه چی توافق کردید یکی تون میشه بره اگه نه دوستاتون ب ...

شناسنامه طرف همرام باشه ولی کارت ملیش نه میتونم خودم تنها برم یا نه حتما باید کارت ملیش هم باشه

شناسنامه طرف همرام باشه ولی کارت ملیش نه میتونم خودم تنها برم یا نه حتما باید کارت ملیش هم باشه

اره ولی خو شماره ملی باید باشه 

اطلاع دارین عریضه نویس چقد میگیره

نه والله