2777
2789
عنوان

لعنت به پریودی

92 بازدید | 12 پست

بچها چند روز مونده به پریودیم اعصابم سگیه سگگکگگگ

الکی به نامزدم گیر میدم سر چیزای الکی

بیچاره کلافه شده دیگه دیوونه شده

چیکار کنم 

چطوری از دلش دربیارم

ینی یجوری شده بیچاره فک می‌کنه به فکر جداییم🥺😂

از چند روزه مونده بهشم عصبی میشه؟ اینجوری که یه سوم ماه عصبی‌ای😐😂

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از چند روزه مونده بهشم عصبی میشه؟ اینجوری که یه سوم ماه عصبی‌ای😐😂

کلا اگه چرخه قائدگی رو بخونی میفهمی خانوما مونده به پریود کم کم عصبی میشن و کلا فقد یه هفته هست که حالشون خوبه

کلا اگه چرخه قائدگی رو بخونی میفهمی خانوما مونده به پریود کم کم عصبی میشن و کلا فقد یه هفته هست که ح ...

اتفاقا فیلمش رو دیدم و تنوع خلق و خو زیاده تو این مدت  چند روز خسته و بیحال   یه مدت خوشحال و پرانرژی  یه مدت افسرده و حالا یکمشم به عصبانیت ربط داره ولی نه اینکه شما کل ده روز عصبی باشی

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

اتفاقا فیلمش رو دیدم و تنوع خلق و خو زیاده تو این مدت چند روز خسته و بیحال یه مدت خوشحال و پرانرژ ...

ده روز نمونده

منم همینطوریم الان بی دلیل عصبیم چندساعت بعد الکی الکی خوشم

درک نمیکنم 

ده روز نموندهمنم همینطوریم الان بی دلیل عصبیم چندساعت بعد الکی الکی خوشمدرک نمیکنم

نه نه منظورم سه روز مونده به دوران عادت ماهانه  و ۷ روز معمول پریودی  روی هم بود   من فکر کردم شما کل این ۱۰ روز این مدلی هستین گفتم خب معمول نیست اگر در حد ۲ ۳روزه که چیزی نیس ایشونم حالا تحمل کنه این مدتو چاره‌ای نیس

ولی پریودم نشیم بدنمون پف میکنه و برا بچه دار شدن مشکله و .. خلاصه مصیبت میشه😂

چطوری گیر ندم؟

نمیدونم والا یکی باید خودمو تو اون چند روزه بگیره🥴🤣

اخه من خودم کلا دمدمی مزاجم کاری هم به پریودی نداره گاهی وختا بیخودی الکی گیر میدم و نرمال نیست😂