2777
2789

من همیشع برای سه شنبه ها از  سینما تیکت رزرو میکنم

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از چه ساعتی شروع میشه و سینما تیکت برای چه شهری؟

سینماتیک، برنامه ی رزرو بلیط در همه جای ایران

بستگی داره کدوم سینما و چه سانسی بخوای بری مثل روزهای دیگه اس فقط قیمتش نیم بها حساب میشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
عزیزم سینما فکر کنم باید بری از خودشون بپرسی ساعت و سانسشو ..مثلا من دیدم ۶ تا۸ هست ۸ تاده هست ..ببخ ...

نمیدونم عزیزم ۶ تا ۸ شب؟ ۸ تا  ۱۰ شب؟ حالا با خودت نگی چقدر اسکول🤣😁😁

نمیدونم عزیزم ۶ تا ۸ شب؟ ۸ تا ۱۰ شب؟ حالا با خودت نگی چقدر اسکول🤣😁😁

نه بابا عزیزم دوراز جونت اره دیگه .مثلا ۳ تا۵ بعد از ظهر مثلا ۵ تا۷ عصر ..این ساعتاس .بستگی داره کدوم سینما .

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹                                              دوستان برام دعا کنید اون چیزی که تو ذهنمه درست نباشه ..دعا کنید امیدم ناامید نشه ،به عشقم برسم و خوشبخت بشیم .دعا کنید راه درست رو پیدا کنم‌.اگه دوست داشتین لایک کنید و بهم بگید  براتون آیت الکرسی میخونم ..

شب؟

اره

از ۴ بعد ظهر تا ۱۲ شب

هر فیلم هم معمولا دوساعت تا دوساعت و نیم طول میکشه

مثلا میتونی فیلمس که ساعت پنج شروع میشه رو انتخاب کنی ۷:۱۵ دیگه تموم میشه فیلمه

یا مثلا اگه ۱٠شب رو انتخاب کنی، ۱۲ تمومه

سایت سینما تیکت بزن گوگل، شهرتو انتخاب کن هم ساعتا و فیلمای شهرتو گفته بهت هم قیمت