2777
2789
عنوان

شوهرم

115 بازدید | 3 پست

شوهرم ابراز محبت بلد نیست فقط منو واسه تخت خواب میخاد اونم نه یه شب هرشب...اگه بینمون اتفاقی هم نیوفته مثه بچه ها قهر میکنه خسته شدم از این اخلاقاش درست بشو هم نیست از این مردایی هس ک میگه هرچی خودم بگم درسته و حق با منه چیکارکنم همش سرش تو گوشیه تو اینستا گردی خسته هم نمیشه تا زمانی ک گیج بشه بخوابه چیکارکنم نمیدونم چطوری این اخلاقاش کنار بیام هوف

راهی پیدا کردی بمنم بگو

من سرگرم بچه شدم یکم بهترم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

تا وقتی که این گوشیا هست وضع زندگی همینه....

رفته بودیم ی جا دخترم آزمون بده،ما بیرون موندیم.ی مادر دیگه هم که همراه بود،اومد کنار من وبا هم همصحبت شدیم..از دختر بزرگش حرف زد که ۲ تا بچه داشت.میگفت دخترم تا نصف شب با گوشیه،حرف میزنه ،چت میکنه،تو اینستا میچرخه ، فیلم میبینه تا صبح نزدیکی‌های صبح میخابه تا ۳-۴ بعد از ظهر....تمام کارهاش میمونه..صبحانه ی بچهاش میمونه،نهارشون میمونه..با شوهرشم مشکل داره....گفتم شوهرش هیچی نمیگه...بنده خدا گفت شوهرشم همینطوریه..کارشم از دست داد..گفت رفتم بچهاشونو آوردم خونه ی خودمون که از گشنگی نمیرن....میگفت وقتی غذا درست میکنم.همون نوه هام میگن مادر جون  به به بوی غذا.....

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای مردفقط گوشی نوکیا..زنگ بخوره فقط

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....