سلام دوستان من عضو جدید نی نی سایت هستم ممنون میشم به سوالات من جواب بدید خواهرم 20 روزه که زایمان کرده وبچش 36هفته به دنیا اومده وزنش اول2.760بود همه چیشم عادیه ولی زردی داره اولین درجش11 بود بعد14بعدش8 وبعد11والانم 11.5گوشش و برش دادن (همون حجامت)کاسنی هم بهش میدن و حتی یک شبم تو. دستگاه بوده رنگ صورتش هر از گاهی زرد میشه و وقتی که خوابه حالتش عادیه ممنون میشم راهنمایی کنید که چطور زردیش رو کم کنیم.واین که خواهرم همروید(یا همون بواسیر)دارد راه درمانی سراغ دارید؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم زردی خودش ب مرور کم میشه پسرمن تا ۳ماه زردی داش ک دکتر گف زردی شیرمادره ۷روزم زیر دستگاه بود توخونه زردیش ۷ بود ک از زیر دستگاه ببرون اوردیمش هر ده روز چک داشت ک مشخص شداز شیرخودمه
😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭