2777
2789
عنوان

زری نوزاد

257 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من عضو جدید نی نی سایت هستم ممنون میشم به سوالات من جواب بدید خواهرم 20 روزه که زایمان کرده وبچش 36هفته به دنیا اومده وزنش اول2.760بود همه چیشم عادیه ولی زردی داره اولین درجش11 بود بعد14بعدش8 وبعد11والانم 11.5گوشش و برش دادن (همون حجامت)کاسنی هم بهش میدن و حتی یک شبم تو. دستگاه بوده رنگ صورتش هر از گاهی زرد میشه و وقتی که خوابه حالتش عادیه ممنون میشم راهنمایی کنید که چطور زردیش رو کم کنیم.واین که خواهرم همروید(یا همون بواسیر)دارد راه درمانی سراغ دارید؟

نگران اینکه بقیه چه جوری میبیننت نباش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطره بیلی ناستر خوبه واسه زردی ولی باید بیشتر زیر دستگاه باشه یک شب کمه مامانش هم باید گرمی نخوره تا میتونه کاسنی لیمو شیرین لیمو ترش گیشنیز بخوره 

😬😬😬😬

عزیزم زردی خودش ب مرور کم میشه پسرمن تا ۳ماه زردی داش ک دکتر گف زردی شیرمادره ۷روزم زیر دستگاه بود تو‌خونه زردیش ۷ بود ک از زیر دستگاه ببرون اوردیمش هر ده روز چک داشت ک مشخص شداز شیرخودمه 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

ترنجبین به مقدار زیاد بدین بهش اصلا ضرری نداره

نور مهتابی هم بالا سرش روشن کنین

خوب میشه

خواهرتم خوب باید فیبر بخوره دیگه 

راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020

تند تند شیرش بده تا بیلی روبین از بدنش دفع بشه اخه حجامت چه ربطی به زردی داره خرافات تا چه حداخه.وقتی دلیل علمی داره زردی😲😲😲😲😲😲

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 
بخاطر زردی بچه بیست روزرو حجامت کردن😨😨😨😨😨😨

اره میگنوخوبهواما‌ من‌ترسیدم‌نبردم‌ بچمو 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
اره میگنوخوبهواما‌ من‌ترسیدم‌نبردم‌ بچمو  

عزیزم زردی بخاطر هورمون جنینیه  که از راه مدفوع و ادرار دفع میشه ربطی هم به حجامت و این چیزا نداره.شیرخشت و اینا خوبه ولی حجامت واقعا ربطی نداره

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 

منم حجامت کردم پسرمو دوستان

11 روزش بود

خوبم شد😐

حالا عقیده ندارین برا خودتون استفاده نکنین

عزیزم شیرخشتم خوبه ولی زیاد نده فشار میندازه

ترنجبین ولی هرچی باشه اشکال نداره ادرارشو زیاد میکنه خوب میشه

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020

۱۱ که خیلی نگران کننده نیس مرتب ترنجبین بدین

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

البته منم ترنجبین و شیرخشت بهش میدادم اخراش دیگه ختمی بنفش خیس میکردم با ولرم اندازه ی درجه توشیشه بهش میدادم با ی قندشیرینش میکردم 

شیرخشت خواب اوره

2790
2778
2791
2779
2792