بچه ها کتاب سالو رو از کجا میتونم دانلود کنم همون که ممنوعه هستش و فیلمشم ساختن
شیرینی اون لحظه که شکلات و گاز میزنی و طعم شیرین و نابش میپیچه تو دهنت و تمام غم و غصه هات و فراموش میکنی 🥹💕#طرفدار پرو پا قرص شکلات نارگیلی شیرین عسل با روکش کاکائوووووووووو🤤💕
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کنجکاوم بدونم اون زمانا چه اتفاقاتی برای مردم ایتالیا میفتاده
شیرینی اون لحظه که شکلات و گاز میزنی و طعم شیرین و نابش میپیچه تو دهنت و تمام غم و غصه هات و فراموش میکنی 🥹💕#طرفدار پرو پا قرص شکلات نارگیلی شیرین عسل با روکش کاکائوووووووووو🤤💕
نمیدونم چه کتابیه ولی دست فروشای انقلاب اینجور کتابارو دارن
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
چون بر اساس واقعیته میخام سر در بیارم چرا این کارا رو میکردن چون واقعا روانم بهم ریخته و عصبی ام
صرفا یه توصیه: روحتو با محتوای خوب تغذیه کن که انرژی بگیریدونستن اینکه قدیما چیشده چه کمکی به حال تو ...
بنده یه انسان کنجکاو هستم 😃🫠