2777
عنوان

خوردن وایتکس

305 بازدید | 13 پست

سلام خانوما بابام صبح تو استکان وایتکس ریخته بود مامانم متوجه نشده خورده بعد به من نگفتن الان زنگ زدم کجا بودی گفت اینجوری شده رفته بودم اورژانس سرم زدن یکم دوغ خوردم فشار و قند خونم داره تجربه ای دارید؟

نگرانم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

ای بابا

مامان بزرگ من برداشته بود تو ظرف مایع ظرفوشیی وایتکس ریخته بود دستامو شستم دیدم دستام داره میسوزه ...

این چه کارایی که میکنن آخه 

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

شستشو معده میدن وگرنه اندام داخلی میسوزه خیلی سخته 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شستشو معده میدن وگرنه اندام داخلی میسوزه خیلی سخته

شستشو ندادن فقط سرم زدن

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
در جا باید شیر میخوردحتی ۱ لیترخنثی میکرد

ترسیده رفته بیمارستان 

دوغ خورده بود

از داخل سفید میشه😐

مگه وایتکس بو و طعم نداره؟ چجوری خورده؟ 

سریع برین بیمارستان

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

از داخل سفید میشه😐مگه وایتکس بو و طعم نداره؟ چجوری خورده؟ سریع برین بیمارستان

رفته دیگه صبح دیگه سرکشیده متوجه نشده 

الان شیر کم چرب بدید بخورهدوغ خوب نی

من خونه خودمم بهش گفتم بخوره صبح ساعت ۱۰ بود

ای بابا مگه بو نکرده؟

نمیدونم والا

صبح من چندبار زنگ زدم گفت بیرونیم دیگه نگفت الان زنگ زده که بابا ته استکان وایتکس ریخته بود خوردم بیمارستان بودم