2777
2789
عنوان

بزرگ کردن دختر سخته یاپسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1777 بازدید | 132 پست
دوره نوجوانی خیلی سخته من خودم هم اون دوران یکم عصبی بودم نمیدونم چرا

اره خشونت در هر دو جنس هست منتها در پسر ها بیشتر و شدید تر و غیرقابل کنترلتره

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما یه ضرب المثل داریم میگه هرکی پسر بزرگ کرد شیر از بیشه به در کرد دیگه در نظر بگیر من خودم سه تا پس ...

پس کارت سخت شده گلم چه باحال گفتی

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
پس کارت سخت شده گلم چه باحال گفتی

آره خیلی سخته 

پسرا برعکس اونی که نشون میدن احساس دارن خیلی زیاد و در عین حال یه غرور و خود بزرگ بینی هم دارن 

دیدی تو خونه یه مرد چقدر ادعاش میشه که بلدم بلدم 

حالا در نظر بگیر پسر آدم هم بزرگ بشه به جا یه مرد دو تا یا سه تا بلدم بلدم کنند 

یه خانم باید خیلی سیاست داشته باشه که بتونه بین دو مرد رو مدیریت کنند 

اما خوب خدایی خیلی شیرینی ها دارن و خیلی باحالن 

آره خیلی سخته پسرا برعکس اونی که نشون میدن احساس دارن خیلی زیاد و در عین حال یه غرور و خود بزرگ بینی ...

میگم شما احساس تنها بودن نداری یعنی شده با خودت بگی کاش یکی از این پسرام دختر بود

میگم شما احساس تنها بودن نداری یعنی شده با خودت بگی کاش یکی از این پسرام دختر بود

احساس تنهایی که فعلا ندارم چون دور برم خواهر و خواهر زاده زیاد دارم و اونا هم خیلی بهم لطف دارن 

واینکه راستش من دختر خیلی دوست داشتم به خاطر وجود خودش چون دخترها در نظر من فرشته هستند که آدم با محبت کردن بهشون هیچوقت نه خسته میشه نه پشیمون 

و اینکه پسر دومیم و سومیم رو به خاطر داشتن دختر باردار شدم ولی خوب خواست و اراده ی خدا تو این بود که پسر باشند و من میخوام دل به خواسته ی خدا بدم چون خدا همیشه بهترین رو برامون میخواد 

دلم خیلی غمگین و شکسته س از نداشتن دختر ولی خوب عاشق پسرام هستم  و حتی نمیتونم به نبودنشون فکر کنم 

و همیشه به پسر کوچیکه م میگم نه کمی نه زیادی همین که هستی خوبی 

دعا میکنم پسرام هرکدوم اول دختر گیرشون بیاد به جای نداشتن خواهر 

احساس تنهایی که فعلا ندارم چون دور برم خواهر و خواهر زاده زیاد دارم و اونا هم خیلی بهم لطف دارن واین ...

انشالاه گلم هر چی خدا بدا آدم بخواد اون بهتره خدا پسراتو حفظ کنه😍

😐😐😐😐😐😐یعنی همه ی پسرای اطرافتون این مدلی هستن؟

خب این چیزا تو پسرا بیش از هست تا دخترا دیگه 

ولی چیزی که خیلی می‌تونه تاثیر داشته باشه مرد های اطراف پسر هستند که الگوی رفتاری اون میشن 

مثلاً پدری که صبور و با احترام هست و اهل قلیون و مشروب نیست و در گذشته دختر بازی نمی‌کرده و اهل خلاف و هنجار شکنی نیست خیلی راحت تر میتونه یه پسر سالم به جامعه تحویل بده 

و اگه برعکس باشه خیلی بیشتر احتمال داره که یه انگل تحویل جامعه بده 

حالا دیگه تاثیر دوست و رفیق رو هم در نظر بگیر ببین چقدر پیچیده تر میشه 

خب این چیزا تو پسرا بیش از هست تا دخترا دیگه ولی چیزی که خیلی می‌تونه تاثیر داشته باشه مرد های اطراف ...

مثلا یه بچه از کجا متوجه میشه پدرش در گذشته دوست دختر داشته یا نه؟😃

بله پدر الگوی پسر هست قطعا…من خودم پسر دارم و بسیار رو این موضوع حساس هستیم من و همسرم

در خلوت خودمون باهم یه سری کارها انجام میدیم ولی پسرم هرگز نه دست من نه دست پدرش حتی قلیون یا فندک ندیده

همسرم بیشتر از خودم حساسه رو این موضوعات

مثلا یه بچه از کجا متوجه میشه پدرش در گذشته دوست دختر داشته یا نه؟😃بله پدر الگوی پسر هست قطعا…من خو ...

خیلی خوبه که همسرشما حساسه رو تربیت پسرتون و این قطعا نتیجه خوبی داره 

بچه که متوجه نمیشه اما خیلی چیز ها ذاتی و خیلی چیز ها به شکل الگو برداری اتفاق میفته برای همین پدر خیلی تاثیر داره