2777
2789
عنوان

عرق کردن

106 بازدید | 3 پست

بچه ها من هر روز دوش میگیرم  شامپو بدن استفاده میکنم بعدم مام  استفاده میکنم تو خونه لباس نازک میپوشم ولی بازم عرق میکنم و بدنم بو میگیره کسی تجربه ای داره؟

منم مثل تو بودم همیشه بعد حموم بوی عرق میگرفتم 

پودر زاج سفید بخر از عطاری بعد حموم بزن عالیه عالی

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

منم مثل تو بودم همیشه بعد حموم بوی عرق میگرفتم پودر زاج سفید بخر از عطاری بعد حموم بزن عالیه عالی

اونم امتحان کردم باز همینه شنیدم میگن ضرر داره با این وجود امتحان کردم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اونم امتحان کردم باز همینه شنیدم میگن ضرر داره با این وجود امتحان کردم

من ۲ ۳ ساله میزنم هیچ ضرری ندیدم

عجیبه برا شما برو دکتر

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز