2821
2789
عنوان

منتظر سقط

118 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها دهانه رحمم کوتاهه و دکتر گفت باید حلقه بزاری و استراحت مطلق باشی اگه بچت سقط میشه 

خونه مامانم ازم دوره و نمیتونه بیاد ازم مراقبت کنه 

مادر شوهرم چن ماهه اومده خونم و کارم شده هزار برابر به حدی که یه لیوانم نمیشوره 

شوهری که اعتقاد داره نباید استراحت مطلق باشمو باید پاشم کار کنم 

میخوام برم خونه مامانم اما خونه اونا یه جای سردسیره و زمستون سرد و برف زیاد داره و اینکه خونع ویلایی و قدیمی و دسشویی خیلی فاصله دارع و منی که شبی صد بار میرم دسشویی میدونم عذابه برام خلاصه خیلی حس بدبختی دارم میگم بیخیال بزار سقط بشه وقتی لطرافیانم حتی این بچه را نمیخوان 

دوستم بهم میگفت از مادر شوهرم  بخوام مواظبم باشه و کارای خونه را بکنع درحالی که نمیدونع مادر شوهر من حتی به زیاد دسشویی رفتنمم گیر میدع ، یه لیوان نمیشوره و خونه گوه مال میکنع هیی 

در بدترین حس عالمم 

برای بچه قشنگم کلی گریع کردم کلی باهاش خدافظی کردم شاید دیگع هیچپقت نتونم مادر بشم اما دلم برای بچم میسوزه اشتباه مادرش برای یه عمر زندگی غلط بوده 

چقدر بی ملا حظن، ناراحت شدم😔

بعد ازدواج فهمیدم با خانواده خوبی ازدواج نکردم ،  و ناخواسته باردار شدم  خیلی سخت بهم میگذره   شرایط خونه مادرم ندارم که برم واقعا خونه قدیمی فاصله دسشویی زیاد سردسیرم هس میدونم مریض میشم و بدنم نمبکشه این همه راه برم  هیی اگه این بچه موند با رفت فرق نداره بعدش از شوهرم قطعا جدا میشم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعد ازدواج فهمیدم با خانواده خوبی ازدواج نکردم ، و ناخواسته باردار شدم خیلی سخت بهم میگذره شرایط ...

آخی عزیزم خیلی ناراحتت شدم ،ببین کارای واجبت کم کم انجام بده اگه ظرف زیاد داری تو سه تا تایم بشور یا ناهارت رو نصفشو شب آماده کن بقیه رو بذار برا فردا ،جارو ده روزی ی بار بزن و ی سری کارا رو با کمک همسرت انجام بده  ،من خودم شرائط تو رو داشتم کاملا درکت میکنم ،بسپار ب خدا ایشالله همه چی خوب پیش میره 

فقط شرائطت رو همینجور که هست بپذیر تا استرس بهت وارد نشه 

بچم سی هفته بدنیا اومد اما بدلیل نبود امکانات بیمارستان  متاسفانه تمام زحمتام هدر رفت ..الانم دوباره باردارم و دکتر گفته استر احت نسبی اما ناچارم کارامو انجام بدم فقط جارو وگردگیری نمیکنم 

بچم سی هفته بدنیا اومد اما بدلیل نبود امکانات بیمارستان متاسفانه تمام زحمتام هدر رفت ..الانم دوباره ...

اما شک ندارم ک استرس باعث زایمان زودرسم شد ،کیسه آبم پاره شد 

بعد ازدواج فهمیدم با خانواده خوبی ازدواج نکردم ، و ناخواسته باردار شدم خیلی سخت بهم میگذره شرایط ...

خونه خواهری جایی نداری بری

خب برای دستشویی برو حمامشون 

حمام نزدیک نیست یه توالت فرنگی بزاری موقع جیش بری اونجا اینطور نگو عزیز دلم 

بچتو نگهدار قوی باش شوهرت دو ببر دکتر براش توضیح بده شرایطت بد هست یا پدر مادرت بیان باهاش حرف بزنن 

مادرت بیاد بمونه خونت مادر شوهرتو بندازین بیرون ای خدا ذلیلش کنه این زن و

دختر ناز مامان💖🍼

منم سرکلاژ شدم و استراحت مطلقم خیلی حس بدیه درکت میکنم بزار خونتو گوه و کثافط بگیره جمع نکن غذام نپز تا مادر شوهر حروم زادت گورشو گم کنه بره لعنت بشه 

دختر ناز مامان💖🍼

منم دوسال پیش سربارداری پسرم پساری داشتم و مطلق بودم .از۲۴ هفتگی تا۳۶هفته .۳۶هفته زایمان کردم کیسه ابم سوراخ شد.از اولشم درد داشتم.ولی کلا مطلق بودم خونه خودم.دستشویی فرنگی استفاده میکردم .و داروو آنتی بیوتیک مصرف میکردم.فقط برای غذاخوردن به حالت نشسته بودم.خیلی مراقبت کن .مادرشوهر بی درک و شعورتم بره

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792