2777
2789
عنوان

مادرای باردار بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 31 پست
اره شبها هم میشه بخوریترشح سفید و بی رنگ هیچی نیست نگران نباشولی اگه دیدی داره سبز میشه حتما دکتر دی ...

سبزه والا حالا شنبه باز ی دکتر دیگ هم میرم احتمالا 

بهم گفت ماه دیگ پنجمش برو سونو بده دیگه نمیدونم این سونو مال قلب هست یا مال اینک ببینه ادم بجه تو رحم یا خارج رحم .

اره شبها هم میشه بخوریترشح سفید و بی رنگ هیچی نیست نگران نباشولی اگه دیدی داره سبز میشه حتما دکتر دی ...

میگم اجی ی سوال دیگ کلا ادم وقتی بفهمه بارداره و ماه اولش باشه کلا چند تا سونومیده تو س ماه اول ...

و چ قرص و ویتامین های باید خورد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم اجی ی سوال دیگ کلا ادم وقتی بفهمه بارداره و ماه اولش باشه کلا چند تا سونومیده تو س ماه اول ...و ...

اول یه سونو تشکیل قلب، هفته ۱۲ سونوی ان تی، هفته ۱۶ سونو آنومالی، اگه همه چیز اوکی باشه و جنین اوضاعش عالی باشه و طول دهانه رحمت هم اوکی باشه میری تا هفته ۳۰ تا سونوی وزن و رشد بچه بدی یه سونو هم آخرا هفته ۳۷ ب بعد برای اینکه ببینن جنین بریچ یا سفالیکه برای زایمان طبیعی اماده هست نی نی یا نه.

هفته ۱۲ علاوه برسونو ان تی آزمایش غربالگری هم میدی، اگه سونو ان تی و غربالگریت عالی باشه هفته ۱۶ سونو انومالی میدی ازمایش فقط یه دونه مورد رو برات مینویسه یا شایدم کلا آزمایش غربالگری دوم رو ننویسه . بعلاوه اینکه دکتر آزمایش های قند و ویتامین د و تیرویید و آهن و هپاتیت و اینا رو هم چک کنه جدا، یا کشت ادرار برای فهمین اینکه عفونت ادراری داری یا نه

میگم اجی ی سوال دیگ کلا ادم وقتی بفهمه بارداره و ماه اولش باشه کلا چند تا سونومیده تو س ماه اول ...و ...

قرص هم که معمولا تا سه ماهه اول اسیدفولیک و ویتامین د

بعدا اسدفولیک رو قطع میکنه، پریناتال که مجموعه ویتامین هاست بعلاوه ویتامین د ، امگا۳ یک روز درمیان، قرص ففول برای خون و آهن خون هرشب 

این وسطا ازمایش ویتامین د رو هم چک میکنه اگه ویتامین د اوکی باشه زیادی نخوری قرصشو

اول یه سونو تشکیل قلب، هفته ۱۲ سونوی ان تی، هفته ۱۶ سونو آنومالی، اگه همه چیز اوکی باشه و جنین اوضاع ...

پس سونو ک برام امروز نوشت گفت ۵ ماه اینده بدم مال قلبه ...تا ۳ ماهگی ک ان تی باید بدم ...

برای عفونت ادارهم ماه قبل بارداریم داشتم اونم شدید جوری ک دکتر گفت افتضاح همون موقع ها تو اقدامم بودم 

ولی بعد هی گفتم خب ادرار چ ربطی ب داخلی داره مهم داخلیه

پس سونو ک برام امروز نوشت گفت ۵ ماه اینده بدم مال قلبه ...تا ۳ ماهگی ک ان تی باید بدم ...برای عفونت ...

ببین من نمیدونم دکترت چجوریه بنظرم خوب نمیاد

سرچ کن یه دکتر خوب متخصص زنان برو

اول برات یه کشت ادرار بنویسه اون خیلی مهمه ببین باز هم عفونت ادرار داری یا نه

حتما حتما چک کن این مورد رو

بعد چجوری سونو از الان بره ۵ ماه بعدت نوشته اخه😶

الان خودت میدونی دقیقا هفته چندی؟

هفته ۱۲ باید بری ان تی و ازمایش غربالگری اول ، به دکتر بگو برات کشت ادرار هم بنویسه، بازم میگم اگه فکر میکنی درست دیدی و ترشحت سبز رنگه حتما دکتر متخصص زنان خوب برو و بهش بگو، یه نواربهداشتی بزار نگاه کن ترشحاتت رو، تو نت هم بزن عکس ترشحات سبزرنگ بارداری با ترشحات خودت مقایسه کن اگه اون شکل بود حتما پیگیری کن

ببین من نمیدونم دکترت چجوریه بنظرم خوب نمیادسرچ کن یه دکتر خوب متخصص زنان برواول برات یه کشت ادرار ب ...

ن برای ۵ ماه دیگ نی ....برای پنجم آذر .یعنی میوفته ماه دوم حاملکی 

من خودم خو نمیدونم چند هفتم هست دکتر گفت ی ماهه دیگه نمیدومم چطور حساب کرد 

۱۳ باید پریود میشدم دیگ نشدم امروز ازمایش خون دادم گفتن بارداری..یعنی باامروز تقریبا ۶ روزه از موعدم میگذره

امیدوارم همه این کارو بکنن من خو خودم اطلاعاتم صفره

میدونم خب بارداری اولته منم مثل تو بودم، خودت باید بخای بعضی دکترا سهل انگارن خیلی چیزا رو چک نمیکنن، قشنگ همه اینا رو که نوشتم تو کاغذ بنویس همه رو به دکترت بگو

تو سونوی ان تی طول سرویکس رحمت هم بگو چک کنن ببین چنده اگه بالا ۳۵ باشه خوبه اگه ۳۰ تا ۳۵ بد نیست ولی استراحت کن، اگه زیر ۳۰ باشید یا اسنراحت مطلق بهت میدن یا دهانه رحمت رو میدوزن، ان شالله برای تو نرماله چون نارسایی طول دهانه رحم زیاد مشکل شایعی نیست

میدونم خب بارداری اولته منم مثل تو بودم، خودت باید بخای بعضی دکترا سهل انگارن خیلی چیزا رو چک نمیکنن ...

اره از پیام هات دارم عکس بگیرم ک بدونم ...وای خدا کنه همه چی نرمال باشه

چون شاغلم و زیاد سر پا هستم .

ن برای ۵ ماه دیگ نی ....برای پنجم آذر .یعنی میوفته ماه دوم حاملکی من خودم خو نمیدونم چند هفتم هست دک ...

پس هنوز کمتر یک ماه هستی فک میکنم دو هفته یا سه هفته ت باشه، خب خیلی خوبه اول بارداریتی و خوب حواست رو جمع کن همه ازمایشاتت رو به موقع انجام بده

ولی چون گفتی قبلا عفونت ادراری داشتی حتما اونو بگو دوباره چک کنن برات

ایشالا که خیره و بسلامتی میگذرونی، سوره الحاقه رو بنویس و بنداز گردنت حتما حتما

پس هنوز کمتر یک ماه هستی فک میکنم دو هفته یا سه هفته ت باشه، خب خیلی خوبه اول بارداریتی و خوب حواست ...

اگ‌ چک کردم و دیدم هنوز دارم عفونت و قارچ اونوقت قرص تجویزکرد خوردم رو سلامت جنین تاثیرنداره؟؟‌