2777
2789
عنوان

تست غربالگری

209 بازدید | 30 پست

سلام خانمها کسی بوده که تست غربالگریش ریسک متوسط داشته باشه ایا واقعا مشکلی وجود داره من جواب غربالگریم سونوی ان تی عدد 1 بود ازمایش خون ریسک متوسط داشت همسرم اجازه نداد بقیشو برم ایا واقعا ریسک متوسط مشکلی بوجود میاره کسی اگه هست بیاد

تعداد رای : 1
نظرسنجی
الزامی
1
100%
الزامی
0
0%

ریسک متوسط یعنی چی.من ان تی وازمایش مثبت شدرفتم امینیوسنتزخداروشکربچم سالمه

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چطور همسرتون اجازه نداد!

اگه سنت زیر ۳۰ سال هست مرحله دوم رو زودتر بده مثلا ۱۶ هفته حتما بده.  اگه بالای ۳۰ هستی بی برو برگرد سل فری بده

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

ان تیت که خوبه ازمایشتودکترگفت چیکارکن انجام بده حتما خیالت راحت بشه

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  
ان تی عدد 1 بود ازمایش خونم 1:442 یعنی واقعا مشکلی بوده چون الانم دیر شده

سلام عزيزم  ان تي عددش بايد بين١تا٣باشه 

ولي نميدونم ازمايش بايد چ جوري باشه 

من خودم  ان تيم زياد بود و گفتن بايد امينو سنتز بشي و نوبت دارم برا دوهفته ديگه

خدايا هر چيزي هم بشه من بازم ميگم خدايا شكرت
سلام عزيزم  ان تي عددش بايد بين١تا٣باشه  ولي نميدونم ازمايش بايد چ جوري باشه  من خو ...

چندبودان تی 

حالا یعنی واقعا مشکلی بوده اخه همون غربالگری اول بدون اجازش رفتم خیلی عصبانی شد گفت اینا به همه همینو میگن فقط استرس وارد میکنن برای همین اجازه نداد سنم 27 

شاید ازمایش خون بتا منظورته؟که کم بالا رفته

نه غربالگریه مرحله دوم هم سونوداره هم ازمایش خون

دیگه این مشکل رو با شوهرت حل کن

بدون اجازه چیه

سلامت اون بچه در گرو توجه شماست

دوروز دیگه نگه قابله میاریم تو خونه بزا

مرحله دوم‌رو حتما بده. عدد ان‌تی ربطی به ریسک غربالگری به اونصورت نداره. دخیل هست و بر اساس ان‌تی جواب ازمایشت سنجبده میشه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
2827
2791
2779
2792