2777
2789
عنوان

نامزدم میخاد خونه مجردی بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 39 پست

چه‌قدر بعضی‌ها فضولن خدا😂😂😂

از ترستون منم جرأت ندارم ریپلایتون کنم تازه چیزیم بهتون بگیم نه تنها خجالت نمی‌کشین بدترم می‌شین پرخاشگریم می‌کنین😂😂

آقا، خانم، برادر، خواهر به تو چه چندسالشه چرا دوست پسر داره و چرا براش مهمه و...😂😂

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد ایشون چند سالشه؟ ببین در کل که خونه مجردی خیلی چیز جالبی از توش درنمیاد ولی باز بستگی به میزان ا ...

۲۲

نه دانشجو نیستم

ایشون کنکور داره نمیتونه تا آخر خونه فامیلشون بمونه که مجبوره بگیره خونه مجردی

ولی واقعا حس خوبی ندارم نسبت به این موضوع 

چه‌قدر بعضی‌ها فضولن خدا😂😂😂از ترستون منم جرأت ندارم ریپلایتون کنم تازه چیزیم بهتون بگیم نه تنها ...

هعی:)

اگه همو دوست نداشتیم که الکی باهم نبودیم تحمل نمی‌کردیم این چیزارو

۲۲نه دانشجو نیستمایشون کنکور داره نمیتونه تا آخر خونه فامیلشون بمونه که مجبوره بگیره خونه مجردیولی و ...

والا تو این سن پسرا زیاد خونه مجردی میگیرن

قرار هم نیس همه مکان بکنن اونجا رو 

باید دید خودش چجور شخصیتی داره

والا تو این سن پسرا زیاد خونه مجردی میگیرنقرار هم نیس همه مکان بکنن اونجا رو باید دید خودش چجور شخصی ...

خودش تا حالا سمت این چیزا نرفته 

نمیتونم بهش بگم نکن چون ممکنه حس کنه جلوی موفقیتشو میگیرم 

ولی بازم حس بدی دارم 

چرا انقد نسبت به خونه مجردی فکر منفی دارید ؟؟ منم به عنوان یه دختر یه جا بگم مستقلم و تنها زندگی میکنم فک میکنن هر شب یکیو میارم ، درحالی که یدونه دوست پسرم نداشتم ، اون بخواد کاری کنه تو ماشینم میکنه کلی پسر میشناسم سالهاست تنها زندگی میکنن و احترام قائلن برای چهار دیواریشون تخت خوابشون عمومی نیست 

اگه همچین فکری میکنی بخاطر اینه که دوست پسرت شیشه خرده داره حتما و بهش شک داری 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

والا چی بگم بد به دلت راه نده اگه اطمینان داری بهش و واقعا دوسِت داشته باشه به راه بد هرگز کشیده نمیشه و اونجا گرم کنکور خوندن میشه واقعاً 

اگه هم خطایی ازش سر زد بدون اون آدم تو نیست ناراحتی نداره الکی هم‌گیر نده به بقیه دوستاش خودش عاقل و بالغ باشه میدونه چیکار کنه 

عزیزم شوخی دارم بات؟من ۲۰ سالمه ایشون ۲۲

بخوای و نخوای میشه مکان دختر میره اونجا یروزم مچش رو بگیری میگه دوست دختر رفیقم بوده و رفیقش گردن میگیره شک نکن پاک ترین پسر هم باشه روش قسم نخور چون خونه خالی ذهن رو خراب میکنه دختر و مشروب و .....قسم میخورم یروزی به حرفم میرسی قسم و تماس تصویری های اون آقا رو هم باور نکن پسرا خیلی هفت خطن به دختر میگه مامانم تماس تصویری گرفته برو بیرون صدات زدم بیا داخل