2777
2789
عنوان

با دیدن این فیلم بدجور حالم بد شد

251 بازدید | 16 پست

تازه همینطور داشتم تو  گوشی ور میرفتم

ک تصادفی دوتا دختر اصفهانی دیدم قبل خودکشیشون فیلم گرفته بودن

گفتن بخاطر بازی نهنگ ابی خودشونو کشتن و این حرفا

منم از سر کنجکاوی رفتم ببینم نهنگ ابی چیه ک دیدم چقد وحشتناک بوده

میدونم قدیمیه ولی خب من تازه دیدم. چیکار کنم از فکرش در بیام خیلی وحشت زدم اصلا ذهنم بهم ریخت

خدا کنه واسه هیچکس پیش نیاد واقعا بدترینه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونموقع من کلاس هفتم بودم خیلی دیونه بازی بود واقعا 

اهنگای مهراب و نهنگ ابی و... 🤣

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

دیگه چند ساله تموم شده و برای کسی پیش نمیاد

نگران نباش و چند تا فیلم قشنگ ببین بشوره ببره

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

فقط نیاز به زمان داری که کنار بیای باهاش

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

نهنگ آبی چیه ؟

اون موقع ها تو مدرسه ازش صحبت بود اما من زیاد پیگیر نشدم 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
2790
2778
2791
2779
2792