2777
2789
عنوان

پایان زندگی

186 بازدید | 7 پست

آیا به‌نظر شما، پایان خودخواسته‌ی زندگی و اصولاً خودکشی حق هر فردی نیست؟

چه پاسخ شما بله باشد یا خیر، لطفاً با استدلال خودتون توضیح بدید که چرا

تعداد رای : 5
نظرسنجی
بله
3
60%
خیر
2
40%

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

بله

الان منی که بیمارم و دو و نیم ساله دارم صجر کش میشم و هر روزم با درد و رنج و گریه حسرت میگذره

بخدا درد کشیدن ۲۴ ساعته بعنی هر روز زهر میخورم ولی نمیمیرم

هزار جور دکتر ودواوعمل و طب سنتی .... تاثیر نزاشته

بلهالان منی که بیمارم و دو و نیم ساله دارم صجر کش میشم و هر روزم با درد و رنج و گریه حسرت میگذرهبخدا ...

درسته

ممنونم بابت شرکتتون در این سؤال

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر ما؟؟؟؟ مگه صاحب نظر هستیم که نظر بدیم ؟؟؟؟؟ 

خودکشی قتل یک انسان کاملا بی گناه است پس اینکار گناه بزرگی است 

ضمن اینکه با خودکشی انسان خاموش نمیشه که بگه آخیش راحت شدم 

تازه روشن میشه 

تازه از چاله کوچولو دنیا وارد چاه عمیق برزخ میشه 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

به نظر ما؟؟؟؟ مگه صاحب نظر هستیم که نظر بدیم ؟؟؟؟؟ خودکشی قتل یک انسان کاملا بی گناه است پس اینکار گ ...

ممنون بابت شرکت  

ولی من کاری به بعد مرگ نداشتم

فقط درمورد حق مرگ در این دنیا حرف می‌زنم.

حالا خارج از مسئله‌ی دینی و... ، به‌نظر شما خودکشی حق هر فردی هست یا نه؟

ممنون بابت شرکت ولی من کاری به بعد مرگ نداشتمفقط درمورد حق مرگ در این دنیا حرف می‌زنم.حالا خارج از ...

باز گفتی نظر ما؟؟؟؟ 

خیر معلوم که نیست 

چون قتل محسوب میشه 

قتل یک انسان بی گناه 

یک قاتل باید اعدام بشه 

من حاضرم یک قاتل رو خودم شخصا اعدام کنم چون حقش است ک اعدام بشه . 

ولی خودم رو چرا به قتل برسونم؟؟؟؟ چه گناهی در حق خودم کردم که مستوجب اعدام توسط خودم باشم؟؟؟ این نمیخونه دیگه 

مشکل نگاه شما این است که دنیا رو برای دنیا می‌خواهید 

باید دنیا رو برای آخرت بخواهی 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

عزیزم ما به اختیار خومون وارد این دنیا وخلق نشدیم به اختیار خودمون این همه نعمت مثل عقل واختیار واراده پدر ومادر سلامتی همسر وفرزندان و..... به ما عطا نشده پس چرا باید دربرابر این همه لطفی که به ما شده چشمامونو بندیم ودر برابر مشکلات وافسردگی ها وبحران ها بدون درنظر گرفتن دوستان وعزیزانمون بدون توجه به فرصتی که بهمون داده شده  وبا کنار گذاشتن عقل ومنطق به راحت ترین کار ممکن برای نابودیمون وبدبخت شدنمون دست بزنیم؟🤔🤔

گلم اگر شما با اختیار خودت به وجود می اومدی وبا اختیار خودت این نعمات رو فراهم میکردی منم اون موقع با نظر شما موافق بودم چرا که کسی که یه روزی خودشو به خلق کرده پس هر وقت دلش خواسته میتونه خودشو از بین ببره ولی خالقت واقعا کیه؟؟؟؟؟

به نظرم حقمون اینه ازین نعماتی که داریم استفاده کنیم حالا این وسط یا به خاطر انتخاب های غلطمون یا به خاطر ازمایش شدنمون توسط خالقمون نباید همه چیز رو در خودکشی خلاصه کنیم باید دنبال راه حل بود 

اگر قرار بود ما انسان ها مثل حیوانات به دنیا بیایم وزندگی کنیم پس چرا خدا برعکس این حیوانات بهمون عقل و قدرت اختیار و..... داده؟ 

براهمینه که باید ارزشمون رو پیدا کنیم حالا میفهمیم چرا خدا خودکشی رو حق مسلم ما قرار نداده چون ارزش انسان در این نیس که دربرابر این همه چیزی که بهش داده شده سرش رو بندازه پایین وخودشو فانی جلوه بده