2777
2789
عنوان

وای دارم میمیرم

534 بازدید | 55 پست

بچه ها چند روز حال روحی و روانی بدی دارم مدام فکر خودکشی تو سرم میچرخه خونمو گند ورداشته خودم داغونم سرم بچم داد میزنم عصبیم سردردم پرخوری میکنم بخدا حالم خوب نیس کسی نیس باهاش حرف بزنم من دارم جون میدم میرم ظرف بشورم نمیتونم شاید بگید لوس بازیه اما نیس هیچی دست من نیست همش تقصیر شوهرمه غرورو انگیزه و ذوق و امیدو ایندمو نابود کرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکار کنم چرا خوب نمیشم چرا نمیگذره ساعت چرا اینجوریم

عزیزم منم همین الان داشتم سرگیردادنای الکی شوهرم گریه میکردم لامپارو۷اموش کروم تواشپزخونه درازکشیدم چکارمیشه کرد

عزیزم افسرده شدید 

من درکتون میکنم متاهل نیستم اما بابام تا وقتی مادرم زنده بود مادرم رو افسرده کرده بود الانم که مادرم فوت کرده با حرفا و غر زدنش من رو به همین حال میرسونه گاهی

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
عزیزم منم همین الان داشتم سرگیردادنای الکی شوهرم گریه میکردم لامپارو۷اموش کروم تواشپزخونه درازکشیدم ...

من از ساعت 3 دیشب میخوام ظرف بشورم ی هفتس دست ب خونه نزدم میرم جلو میخوام کارامو بکنم نمیتونم نمیشه عصبی تر میشم  الهی بمیرم واست

عزیزم افسرده شدید من درکتون میکنم متاهل نیستم اما بابام تا وقتی مادرم زنده بود مادرم رو افسرده کرده ...

اره سابقشو دارم اینم داره تلاششو میکنه جونمو بگیره حیف از مادرتون خدا رحمتش کنه اره مردای اینجوری تو هر نقشی ادمو داغون میکنن امیدوارم ی روز خوشبخترین بشی قشنگم

من از ساعت 3 دیشب میخوام ظرف بشورم ی هفتس دست ب خونه نزدم میرم جلو میخوام کارامو بکنم نمیتونم نمیشه ...

خدانکنه گلم من ازدیروزتوخودمم ی دعوایی بین برادرشوهرم ویه مردی شده بودمارسیدیم ماپیاده شدیم میانجیگری کنیم من واسه مرده دلم سوخت گفتم نزارم بهش بی احترامی نکنه شوهرم‌گفت سوارشوپیاده نشومن میدونستم برادرشوهرم رومومیگیره لفتش دادم جلواونابهم بی احترامی کردخیلی بهم فشاراومد