سلام دوستان کتابخوان ، خوبید .اصولا مامان هایی که خودشون اهل کتاب هستند از همون بچگی برای فرزندشون تو این زمینه سنگ تمام میذارن و میخوان انواع کتاب را تهیه کنند و براشون بخونند. ولی این کار مقدور نیست برای همین آدم محبور میشه به کتابهای صوتی رو بیاره. تو این زمینه اپ های مختلفی هست ولی متاسفانه یا محتوای کمی دارند یا اشتراکی هستند اونم اشتراکهای زیاد. ولی به تازگی با اپ و سایتی آشنا شدم به اسم لایف لندز . نمی دونم اسمشو شنیدین یا نه خیلی کتابهای صوتی قشنگی با ترجمه و گویندگی اختصاصی خودشون دارند که بینظیرن... قشنگ موضوعات و دسته بندی کردن که راحت میتونی با توجه به موضوع موردنظرت کتاب را انتخاب کنی به نظرم امتحانش کنید. لایف لندز و توی گوگل سرچ کنید میاد
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
عزیزم من واقعا مامان دوقلو ها هستم .و این سایت هم واقعی هست شما لینک و کپی کن برو توی سایتش . الان اپش در حال بروز رسانی هست ولی در انتهای سایتش لینک اپ هم گذاشته شده دوست داشتید امتحان کنید اجباری نیست