2777
2789
حرف میزنم ولی احساس میکنم با پرحرفی ارزشم پایین میاد چون بازم همینن

فاصله بگیر

من خودم خیلی ادم اجتماعی بودم و شوخ عادت کرده بودم تو جمع دوستام همیشه مورد توجه باشم و نزارمم کسی گوشه نشینی کنه یا احساس اینکه کسی بهش توجه نمیکنه

تو جمع دوستام که از کودکی باهم بودیم احساس غریبی میکردم احساس میکردم بهم اهمیت نمیدن در شان خودم چنین رفتاری از جانبشون ندیدم کم کم ارتباطم رو باهاشون کم کردم در حد سلام علیک 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فاصله بگیرمن خودم خیلی ادم اجتماعی بودم و شوخ عادت کرده بودم تو جمع دوستام همیشه مورد توجه باشم و نز ...

خب تنها میمونم 

هیچ دوستی ندارم

گفتم میرم دانشگاه دوست پیدا میکنم ک شد همین

خب تنها میمونم هیچ دوستی ندارمگفتم میرم دانشگاه دوست پیدا میکنم ک شد همین

دوستهای بیشتر پیدا کن حتما  فقط کافیه حرف بزنی اشنا شی باهاشون

ارتباطتم کامل قطع نکن زمانی که حس کردی بهت اهمیت نمیدن از جمع به بهونه ای خارج شو

شاید حرفهات جالب نیست اینم میتونه باشه راجع به چی حرف میزنی؟ زیاد غر میزنی یا از خودت یا خانوادت میگی یا حرفهای کسل کننده ای میزنی‌؟

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

آخه تو هیچ اکیپی جدی گرفته نمیشم تنهاییم خوب نی

سخت نگیر نباید که حتم همیشه مورد توجه‌همه  باشی گاهی پیش میاد دیگه

گفتم دامنه دوستیت رو بیشتر کن جوری جلوه بده که دوستای زیادی داری با همه همکلاسیهات در حد سلام وعلیک دوست باش اینجور نمیتونن نادیده بگیرنت

دوستهای بیشتر پیدا کن حتما فقط کافیه حرف بزنی اشنا شی باهاشونارتباطتم کامل قطع نکن زمانی که حس کردی ...

خب همین دیگه 

نمیتونم تشخیص بدم ک کسل کننده حرفام یا ن 

ولی شوخم سرکلاس هرچی میگم بقیه میخندن

خب همین دیگه نمیتونم تشخیص بدم ک کسل کننده حرفام یا ن ولی شوخم سرکلاس هرچی میگم بقیه میخندن

راجع به چی حرف میزنی معمولا