2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن به این شدت ک گفتین ولی تا چیزی نگم مخاطب نمیشم فقط جوابمو میدن علت و چارشو نمیدونم

بیخیال ،اگه رفتارشون تا این حدی که من گفتم بد نیست قابل تحمله ،بهم نزن باهاشون تنها میشی ،مثل من نباش  کل رفیقامو دورشون خط کشیدم خیلی احساس تنهایی میکنم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

هروقت می‌خوام برن بیرون زنگ نمیزنن مگر اینکه خودت باشی ی تعاریفی بهت بکنن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

تا چیزی نگم مخاطب واقع نمیشم بعضی موقع میگم شاید زیادی حساسم

اره دیگه لابد کم حرفی اونام زیاد باهات نمیجوشن تو هم این حس بهت دست میده روابط عمومیتو ببر بالاتر پر حرفی کن باهات گرم میشن 

احساس میکنم خودمو دارم تحمیل میکنم ک آزاردهندس

این حسو نداشته باش ، عوضش بیشتر تو بحثاشون شرکت کن  حس میکنم دختر ساکتی هستی 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بیرون نمیریم باهم

خو شاید اونا میرم به شما نمیگن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اره دیگه لابد کم حرفی اونام زیاد باهات نمیجوشن تو هم این حس بهت دست میده روابط عمومیتو ببر بالاتر پر ...

حرف میزنم ولی احساس میکنم با پرحرفی ارزشم پایین میاد چون بازم همینن

چجوری ببرم بالا رفتارم دست خودم نی

.. نمیدونم عزت نفست چطوریه اما با این سنم و تجربیاتی که دارم فک کنم عزت نفست پایینه یکم پادکست صوتی گوش بده چطوری خودتو دوست داشته باشی اولش از تلقین به خودت شروع کن جلوی دوستات اصلا خودتخریبی نکن روی خودت عیب نذار در حد متعادل از خودت تعریف کن...

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

خنده هاشون با همه شوخی های مشترک و چیزهای رمزی دارن که شما اطلاع نداری 

متوجه حضورت نمیشن  باهات حرف نمیزنن همش با هم حرف میزنن 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

2790
2778
2791
2779
2792