من ۲۸سالمه خواهر کوچیکم ۱۸ و پشت کنکوریه . هرزگاهی بهم میریزه هی میره گروهای تلگرام چت میکنه با پسرا چت میکنه دنبال تفریح و سرگرمیشه . بعد یهو قاطی میکنه همچیو میذاره کنار برنامه هارو پاک میکنه و … . من برای خواهرم هیچی کم نذاشتم هروقت هرکجا گفت بردمش . بیشتر از مامان بابام بهش رسیدم . بیشتر از خواهر و برادرم . چن شب پیش گفتیم بریم دور دور .. و قلیون اینا . منو خواهرکوچیکمو دختر عمومم . الان برگشته بامن قهر شده میگه میخوام باهات قطع رابطه کنم تو منو ب راه بد میکشونی نمیدونم از پسرا زده شدم . درحالی ک خودشم خواست ک اومد . والا دور دور یا قلیون چیز عادیه . تازشم هیچ خواهرم قلیون نمیکشید . برگشته میگه تو منو افسرده کردی نمیدونم ب راه بد میکشونی … منم میگم محبت زیادی کردم هارت کرده ! اخه خواهرم تو عمرش چند بار بیشتر بیرون نبردتش !! من اصلا هفته ی چند روز میبرم میکردونم هرجایی دلش خواست براش خرید میکنم غذا و اینا . الان اینطوری جوابمو داد خیلی ناراحت شدم ! والا خواهر برادرم بفکر کیف خودشون بودن اینو ادم حساب نمیکنن . منم ک فکر همچیشو میکنم یذره مریض شه دکتر میبرم . الان من شدم ادم بده ! واقعا دلم شکست .