2777
2789
عنوان

ازدواج دوم

711 بازدید | 24 پست

تو ازدواج دوم کسی هست خوشبخت شده باشه؟من همش خودم و سرزنش میکنم میگم شاید من بد بودم که زندگیم بد شده شاید من نتونستم ،سادگی کردم ،همش میترسم میگم الان که زندگیم خراب شده حتما تو ازدواج دوم هم بازم شکست میخورم

بخدا من بد نبودم فقط بچه بودم ساده بودم شوهرم هر کاری میکرد نمی‌تونستم جلوش وایستم 

شما کسی رو دیدین که ساده باشه اما ازدواج دومش خوشبخت باشه؟؟

سادگی نمیدونم اما دیدم کسی که ظاهر زندگیش خوبه باطن چیه خدا داند

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

سر چی جدا شدین

ناشناس من🩵🦋. https://abzarek.ir/service-p/msg/2012773 ولۍ ''تـو'' قشنڪً ترین دلخوشےٖ دنیایۍ . :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'                                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرم اول ب خودتون فرصت بدید ک یکم زرنگ و با سیاست باشید بعد تصمیم ب ازدواج دوم بگیرید ولی چند نفری ک دیدم حتی با پسر مجرد ازدواج کردن خیلی هم خوشبختن میگن از هر لحاظ از اولی سره حالا راست و دروغش با خودشونه

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔

سادگی نمیدونم اما دیدم کسی که ظاهر زندگیش خوبه باطن چیه خدا داند

من خیلی ساده م اصلا سیاست بلد نیستم بعضی موقع ها می‌شنوم میگن که از سادگیته که زندگیت خراب شد 

اما اعتیاد دست بزن بیکاری خیلی چیزای دیگه که شوهرم داشت چه ربطی به سادگی داره بنظرتون مقصر منم؟

من خیلی ساده م اصلا سیاست بلد نیستم بعضی موقع ها می‌شنوم میگن که از سادگیته که زندگیت خراب شد اما اع ...

اون که رفته فراموش کن به فکر آینده باش

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

سر چی جدا شدین

اعتیاد دست بزن خرجی نمی‌داد زندانی بودم خونه هیچکس و نمیزاشت بیاد کلا قطع رابطه کرده بود خانوادشم فقط دخالت می‌کردن منم که ساده بخاطر بچم نمی‌تونستم چیزی بگم 

ب نظرم اول ب خودتون فرصت بدید ک یکم زرنگ و با سیاست باشید بعد تصمیم ب ازدواج دوم بگیرید ولی چند نفری ...

هنوز کارهای طلاقمو تموم نشده بعد از جدایی هم چند سالی نمی‌خوام ازدواج کنم،اما خیلی نگرانم با اون همه ایرادی که شوهرم داشت فکر میکنم مقصر منم

دختر خاله ی من با یه بچه 7 ساله بعد از طلاق با یه پسر که از مجرد که از خودش هم کوچکتر بود ازدواج کرد. الان سه تا بچه هم داره. سر تا پاش هم طلا هست. اگر به پسر بگه بمیر همین الان میمیره. خدا رو شکر خیلی هم خوشبخته. ملاک نمیشه حالا که یه بار شکست خوردی سری بعد هم شکست میخوری

عزیزم انشالله بهترینا براتون رقم بخوره، خیلیا  هستن تو ازدواج دوم خیلی موفق شدن، بعد از این که جدا شدین یه کم فرصت به خودتون بدین، آرامش بگیرید، بعد با دقت انتخاب داشته باشید، نه فقط برای اینکه دوباره بخواین ازدواج کنید، طرف رو سعی کنید  بشناسید، اگر شاغل نیستید بهتر هست یه حرفه ای یاد بگیرید و بتونید مستقل رو پای خودتون باشید تحت هر شرایطی، 🌺

دختر خاله ی من با یه بچه 7 ساله بعد از طلاق با یه پسر که از مجرد که از خودش هم کوچکتر بود ازدواج کرد ...

کاش منم خوشبخت میشدم تا همه می‌فهمیدم که از سادگیم نبوده،همه میگن از سادگیت بوده اما بخدا هرکاری میکردم درست نمیشد زندگیم 

عزیزم انشالله بهترینا براتون رقم بخوره، خیلیا هستن تو ازدواج دوم خیلی موفق شدن، بعد از این که جدا ش ...

خیلی ممنون از دعای خوبتون ❤️ کاش ی روز بیام از خوشبختم بگم اعتمادبنفسم صفر شده 

کاش منم خوشبخت میشدم تا همه می‌فهمیدم که از سادگیم نبوده،همه میگن از سادگیت بوده اما بخدا هرکاری میک ...

بعضی مردا تا اخر عمرشون همون لجنی که هستن میمونن. خودت رو سرزنش نکن اونا که تو زندگیه تو نبودن ببینن چه زجری میکشیدی. هر کسی هم بهت گفت از سادگیت بوده بگو مگه شما تو زندگیه من بودین که بفهمین. انشاالله خدا بهترینها رو برات رقم بزنه