2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 30 پست
برگشتم بهشگفتم اون زنه که با شوهرش دعوا میفته که بهش میگه خیلی خوب بودی با زن اولت میساختی

توام کم نیاوردی جواب دندون شکنی دادی

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
میگفتی مادر دامادتونم حتما همچین فکری کردن ک الان دخترتون با دوتا بچه تنها موندن

تو دلم گفتم حقتونه  دخترت ور دلته بیشعور خانم انقدرم خواهرشوهرم عقده ای و بی تربیته که نگو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی دلم میخواد یه چیزی بگه کلا باهاش قهر کنم بعد انقدر مرموزه پیش شوهرم فقط خودشیرینی میکنه یعنی دل ...

بگو حتی اگه منظور هم نداشته باشی تو حرف زدن مراقب باش...یوقتا بی منظور دلی شکسته میشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ببین حرف زدن بلد نبود بنده خدا وقتی میگه زنا چرا اینجوری شدن با حرفش اول توهین به دختر خودش کرد تو د ...

هر کی طلاق میگیره مبگا پنجاه پنجاه مقصره فقط به دخترش میگه که فرشته بود شوهرش سرد بود 

هر کی طلاق میگیره مبگا پنجاه پنجاه مقصره فقط به دخترش میگه که فرشته بود شوهرش سرد بود

اما درد کمی هم نیست جدای خودش مخصوصا با دو بچه اگه حال دلت کنار همسرت خوبه اهمیت نده به بقیه روانتو بهم نریز ارزش نداره ولا بهت گفتم اول حرفش توهین به دختر خودش بود

اما درد کمی هم نیست جدای خودش مخصوصا با دو بچه اگه حال دلت کنار همسرت خوبه اهمیت نده به بقیه روانتو ...

روماتیسم دارم روزی چند تا قرص میخورم این بیشعور خانم اوایل مریضیم داشت سواستفاده میکرد که فلانی میشناسم روماتیسم داره روزی ۲۵ تا قرص میخوره شوهرش چجوری تحملش میکنه میگه مگه زنه کارمنده شوهرش براش خرج میکنه به شوهرم گفتم گفت از این به بعد پرسید خبری مریضین چیزی نگو انقدر این بشر عوضیه 

من جات بودم سریع میگفتم عه دامادتون ازدواج کرده؟

این سری خدا کنه بگه میگم دقیقا مثل طرز تفکر دامادت که دخترتو بدبخت کرده خدا کنه اینا آدم سر دختراشون همینجور بیاد تا دق کنن

یعنی دلم میخواد یه چیزی بگه کلا باهاش قهر کنم بعد انقدر مرموزه پیش شوهرم فقط خودشیرینی میکنه یعنی دل ...

اهمیت نده .یاد بگیر پیش شوهرت باهاش صحبت کنی .بزاری روی بلند گو .دیگه وقتی پیش شوهرت نیستی باهاش حرف نزنلازم نیست بی اجترامی کنی.

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

روماتیسم دارم روزی چند تا قرص میخورم این بیشعور خانم اوایل مریضیم داشت سواستفاده میکرد که فلانی میشن ...

امثال اینارو دیدم واقعا سم هستن دل میشگنن هرگز مریضی تو نگو