سلام خانمها دیشب مادرشوهرم زنگ زد احوال پرسی و صحبت هوایی زمینی بعد میگفت از هم محلی هامون یه نفر عروسش داره جدا میشه میگفت زنا چرا اینجوری شدن و .... خواهرشوهر منم طلاق گرفته با دو تا بچه یهو برمیگرده میگه دختر آدم طلاق بگیره درد داره ناراحتی داره پسر آدم طلاق بگیره ناراحتی نداره که هر چی باشه پسره میره یه زن دیگه میبره یعنی حالم ازش بهم خورد
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
گلم بحثش این بود پسر شرایطش بهتره تا دختر براهمین دردش. کمتره
ولی استارتر اگر بخوای خودتو اذیت نکنی باید اینطور در نظر بگیری
من یه دختر دایی دارم کلا اینطور به قضیه نگاه میکنه
آنقدر دختر خوبیه
حیف ک من فقط سر جنگ دارم بقول مامانم
ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️
یعنی دلم میخواد یه چیزی بگه کلا باهاش قهر کنم بعد انقدر مرموزه پیش شوهرم فقط خودشیرینی میکنه یعنی دلم میخواد خفش کنم فقط خدا خودش کاری کنه دستش پیشش رو بشه الان بری بهش بگی قرآن رو وسط میندازه که منظور نداشت و این حرف رو نزد در صورتی که مشهد میره بعد میگه آدم باید بره خرید زیارت یه بار