2777
2789
عنوان

دردودل

37 بازدید | 1 پست

کاملا شخصیه .

من آقا حوس کردم ژلیش کردم پریود بودم مسئاله اینه ک ناخونام داغونن کج وکوله کوتاه و......

گفتم بزار یک مدت ژلیش کنم بلند شه بعد بردارم 

مسئلم الان غسلمه که با ناخن نمیکنم  

اعصابم خورده اون دوتا ناخونم که کج و کوله هستنم اصلا بلند نمیشن  درست نمیشن که برشون دارم 

رواعصاب.....

..................

دلم شدید یک مشهدی میخواد که پشتش برم کربلا زار بزنم پیش امام حسین......

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

عزیزم ببین ارزش داره بخاطر بلند شدن نهایت یکماهه ناخنت رو حرف خدا حرف بزنی؟ 

من خیلی کاشت ناخن رو دوست دارم بعد همش میگم نکنه کاشت کردم بمیرم بی غسل برم پیش خدا🥺 نکنه این غسل نکردنم باعث بشه امام زمانم برنجه نمیدونم من همچین احساساتی دارم

واسه دلتنگی مشهد و کربلا هم کاری از دستم برنمیاد همین الان کلی گریه کردم.... خیلی دلتنگممممم

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️