2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم ریشه این حس ازبچگی ولی بعد خیانتی ک دیدم بدترشدم

شوهرت از اونا بوده ک بعد خیانت وقیحانه رفتار کرده و خردت کرده؟و حتی عذر خواهی و ذره ای شرمندگی هم نداشته؟

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤

شوهرت از اونا بوده ک بعد خیانت وقیحانه رفتار کرده و خردت کرده؟و حتی عذر خواهی و ذره ای شرمندگی هم ند ...

ی ازدواج ناموفق داشتم سن پایین دقیقا همین بلاهاروسرم اورد... الان ازدواج دومم وهمش ترس ورفتارای شوهرمم بازشک برانگیز

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

ی ازدواج ناموفق داشتم سن پایین دقیقا همین بلاهاروسرم اورد... الان ازدواج دومم وهمش ترس ورفتارای شوهر ...

عزیزم..متاسفم بابت تجربه تلخی ک داشتی

یکی از تاپیکای قبلتو خوندم ک بتونم بهتر راهنماییت کنم.

مطمئنم زیبا و پاکی.. فقط ادمای بی وجدان و نادرسای سر راهت قرار گرفتن و باعث شده خودتو کم ببینی..

منم مشکل تورو چند سال پیش داشتم

عزیزم..متاسفم بابت تجربه تلخی ک داشتییکی از تاپیکای قبلتو خوندم ک بتونم بهتر راهنماییت کنم.مطمئنم زی ...

قربونت برم نظرلطفت😢همیشه نگرانم ازدواج الانمم بازپرازاسترس امروز اونقدر گریه کردم ب سوهرم گفتم رفتارتودرست کن من اسیب دیدم وگرنه جدامیشم گفت من مشکلی ندارم تواخلاقت بد بدبینی اونقدرگریه کردم اخردلش سوخت کلی قسم قران اگر ب کسیم نگاه کردم ب منطورنبوده و..  ولی من نگرانم هی بهش میگفتم بایدجدابشیم میگفت ن

یکی از اقوامم یه خانومه واقعا همه چی تمومه..کدبانو.. مهربونو دلسوز..وفادار..پاک نجیب و..و شوهرش بهش خیانت کرد و بعدم وقیحانه طلبکارش شد..خانواده شوهرشم خیلیی اذیتش کردن..اون دختری بود ک تا قبل ۱۷ سالگی ۲۵ـ۲۶ تا خواستگار داشت..ولی ببین همسرش و خانواده همسرش چیکار باهاش کردن ک الان اعتماد بنفسش صفره و خودشو از هرکسی کوچیکتر میبینه

قربونت برم نظرلطفت😢همیشه نگرانم ازدواج الانمم بازپرازاسترس امروز اونقدر گریه کردم ب سوهرم گفتم رفتا ...

مطمئنی نگاه هاش از رو هیزیه؟چون ادم حس میکنه

عزیزم هنوز عقدی..میدونم به فکر آبروتی و حق داری واقعا..ولی اعصاب و روان خودت مهم تر از حرف مردمه..با همچین کسی داغون میشی..هنوز رفتارای بالغانه ای نداره

یکی از اقوامم یه خانومه واقعا همه چی تمومه..کدبانو.. مهربونو دلسوز..وفادار..پاک نجیب و..و شوهرش بهش ...

😔منم اینطوریم طوری ک شوارم فهمیده میگ چراخودتوکم میبینی

قربونت برم نظرلطفت😢همیشه نگرانم ازدواج الانمم بازپرازاسترس امروز اونقدر گریه کردم ب سوهرم گفتم رفتا ...

خدا نکنه💙

مطمئنی نگاه هاش از رو هیزیه؟چون ادم حس میکنهعزیزم هنوز عقدی..میدونم به فکر آبروتی و حق داری واقعا..و ...

شوهرم مجردبوده رابطه دوستی زیادداشته 

😔منم اینطوریم طوری ک شوارم فهمیده میگ چراخودتوکم میبینی

تو چیزی از بقیه کم نداری..فقط شرایط سختت ایجاب کرده زندگیت اینطور پیش بره و مقصر هم تو نیستی..سعی کن کم کم خودت به خودت بفهمونی اینو..به خودت حس مثبت بده.. بخاطر سلامتیت..زیباییت..خانوادت ..رو کاغذ بنویس و شکر گذاری کن

یه برگه بذار جلوت..‌یه بخشش ویژگی های مثبتتو بنویس و یه بخشش ویزگی های منفی..خودت میبینی چقد خصلت های قشنگ داری ک بابتش باید به خودت افتخار کنی..تو یه ادم خاصی..به خانوم با وقار و متینی..کمتر کسی مثل شما میتونه بعد طلاق حد و حدودش رو رعایت کنه و پاک و طاهر بمونه و ایمانشو از دست نده..به خودت افتخار کن..منم بهت افتخار میکنم

شوهرم مجردبوده رابطه دوستی زیادداشته

وایی بده این ☹️

امیدوارم بعد ازدواج به زنش اکتفا کنه..ک دوباره اون تجربه تلخ رو تجربه نکنی

اخه تو همین دوران عقد باید بشناسیش و تصمیم درست رو بگیری..بعد ازدواج ک کاری نمیشع کرد