2777
2789

بردمش دکتر آزیترومایسین و پروفن و دیفن داد دادمش فایده نداشت شب تا صبح میسوزه الانم باز تب کرده.... 

استامینوفن دادم ووووواااااییییی کلی استفراغ کرد چقدر خلط اورد بالا دیگه مجبورم شدم شیاف استامینوفن ۱۲۵بزنم الان تبشو گرفتم۳۷/۴بود ولی شکم و سرش گرمه چیکار کنم خدایا....ابریزش و سرفه اصلا علائمی نداره استفراغ براش بد نیست؟؟؟ 

پیاز رنده کن بزاز کف پاش خیلی خوبه 

اگه عرق کاسنی داری هم میتونی بزنی کف پاش

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استفراغ خوبه یبوست نداشته؟ اموکسی کلاو بده

بچم الان یک سال و نیمه یبوثت شدید داره طوری که چند روز یکبار مدفوع میکنه امروز بعد پنج روز مدفوع کرد....بردمش دکتر گوارش شربت داد

بچم الان یک سال و نیمه یبوثت شدید داره طوری که چند روز یکبار مدفوع میکنه امروز بعد پنج روز مدفوع کرد ...

پسر منم همینطوره

از یکشنبه عصر شروع به تب کرد تا دوشنبه و سه شنبه صبح قطع شد

هیچ علائمی هم نداره 

فقط تب و سردرد شدید و یکی دوبار هم گفت دلم درد میکنه

این غذاهایی که میگم قطع کن پنج شیش روز 

لبنیات و نارنگی و پرتقال و هویج گوجه و رب 

اینارو بخوره

برنج  نون  سیب ،آب سیب ،موز ،سیب زمینی آبپز،تخم مرغ آبپز،مرغ آبپز 

ممنون

فک کنم آنفولانزای گوارشی باشه 

پسر من چهارسال و نیمه شه میگفت آب دهنمو قورت میدم گلوم درد میکنه

غذاهای چرب بهش نده