2777
2789

بچه ها من چون چن روز دیگه تولد همسرمه و میخوام کادو بگیرم،،،میخوام بدونم ارزشمند از نظر مالی لطفا بگین چون میدونم گاهی ی شاخه گل بشدت ارزشمندتر از هرچیزیه ولی میخوام بدونم بهتریین کادویی ک گرفتین چی بود و در عوضش با چی جبرانش کردین ینی چی کادو دادین؟

حال خوب:)

طلابوده با ارزشترین چزیز ک گرفتم 

باارزشترین هدیه هم طلامو فروختم براش موتور گرفتم پیش قسطش همون طلارو دادم داشت سکته میکرد 

ساعتم خیلی دوست دارن بعضی اقایون ولی اسپرت و خاص 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب کادوهایی که ما گرفتیم از دوستامون بوده و اونقدر ارزشمند نبود که براشون کادوی خفن بخرم

معمولا کادوهایی ک بهم میدین ارزش اقتصادیشون در یه حده؟

حال خوب:)

5.6سال پیش یه تومن به یه نفر هدیه دادم

میدونم یه تومن چیزی نیست ولی اون زمان من دانش آموز بودم و درامدی نداشتم 

برام مبلغ سنگینی محسوب میشد  

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

اون زمان خیلی بود چ با ارزش

یبار دیگه هم فکر کنم دوم یا سوم ابتدایی بودم 

12 تومن جمع کردم برای مامانم یه عطر خریدم

از کجا ؟از دستفروش😂 یادمه انقدر داغون بود که درش بسه نمیشد،جعبه و اینام کلا نداشت😂فقط چون صورتی بود خریدمش.کلا 10 دقیقه ماندگاری داشت 

اون زمان همه خریدام با خانواده بود و عملا هیچ پول تو جیبی نمی گرفتم

اون 12 تومن تمام دار و ندارم بود😂

ولی خیلی بابتش ذوق داشتم 

مامانمم بنده خدا کلی تشکر کرد 

الان که فکر میکنم میگم هدیه نمیدادم خیلی سنگین تر بود😂

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

😂😂😍چرا وایب خوبی دات

😂😂