2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زخم شدن نوک پستان در زنان می‌تواند به دلایل مختلفی اتفاق بیفتد. برخی از این دلایل شامل موارد زیر است:

1. شیردهی: یکی از شایع‌ترین دلایل زخم شدن نوک پستان، شیردهی نادرست یا نامناسب است. اگر نوزاد به درستی و به طور کامل نوک پستان را نگیرد، می‌تواند باعث ایجاد زخم و التهاب شود.

2. عفونت: عفونت‌های باکتریایی یا قارچی می‌توانند باعث زخم شدن نوک پستان شوند. عفونت‌های قارچی مانند کاندیدیاز نیز ممکن است در دوران شیردهی شایع باشد.

3. پوست خشک یا حساس: پوست حساس یا خشک می‌تواند منجر به ترک خوردن و زخم شدن نوک پستان شود. استفاده از صابون‌ها یا محصولات شیمیایی تحریک‌کننده نیز می‌تواند این مشکل را تشدید کند.

4. آلرژی: برخی از زنان ممکن است به مواد خاصی مانند کرم‌ها، لوسیون‌ها یا حتی لباس‌های زیر حساسیت داشته باشند که می‌تواند باعث زخم شدن نوک پستان شود.

5. ضربه یا فشار: استفاده از سوتین‌های تنگ یا فعالیت‌های بدنی که فشار به ناحیه سینه وارد می‌کنند، ممکن است منجر به زخم شدن نوک پستان شود.

6. بیماری‌های پوستی: برخی بیماری‌های پوستی مانند اگزما یا پسوریازیس نیز می‌توانند بر روی نوک پستان تأثیر بگذارند و باعث زخم شدن آن شوند.

در صورت بروز زخم در نوک پستان، بهتر است با پزشک مشورت کنید تا علت دقیق مشخص شده و درمان مناسب انجام شود.

🕊️ عمو نوروز نیا اینجا ، بهار از یاد ما رفته ..

دو سال بود زخم سینه داشتم که حدودا نصف سینه هامو گرفته بود ( تقریبا بین دو تا سینه) هر کاری میکردم یکم خوب میشد و مجدد ایجاد میشد از وقتی رفتم پیش یه دکتر طب سنتی بعد از تقریبا ۵ ماه زخم سینم کامل درمان  شد من که واقعا به ایشون ایمان آوردم شمارش برای مشاوره میگذارم حتما باهاش درمیون بگذارید

09367461816

اسم دکترم حسین کاظمی هستش

♥️♥️♥️