banefshe_khanom مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 1449 عنوان حالم بده 195 بازدید | 9 پست زندگیم بهم ریخته حال روحیم بده😔خیانت دیدممیشه برام یه صلوات بفرستید اروم بگیرم 1403/08/16 | 23:11 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banefshe_khanom مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 1449 خدا به دلت صبر بده گلم ممنون برام دعا کن 🥺 یا بمیرم یا زندگیم درست بشه
یوهناد عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 212 ممنون برام دعا کن 🥺 یا بمیرم یا زندگیم درست بشه عزیزم خدانکنههه انشالا درس بشهمتاهلی؟
banefshe_khanom مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 1449 عزیزم خدانکنههه انشالا درس بشهمتاهلی؟ نامزد بودم ۳سال چن بار خیانت کرد بهم رفتم التماس کرد برگشتمی هفته پیش با ی دختر باز اوکی شده منو ول کرد رفت رفت براش ایفون خریده😔اخ دلم میخاد بمیرم
یوهناد عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 212 نامزد بودم ۳سال چن بار خیانت کرد بهم رفتم التماس کرد برگشتمی هفته پیش با ی دختر باز اوکی شده منو ول ... اخه همچین ادمی ارزش داره؟چرا بهم نمیزنی؟مگ چقد قراره زندگی کنم قشنگم که ایطوری داری لحظات عمرتو با گریه چ ناراحتی میگذرونی
banefshe_khanom مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 1449 اخه همچین ادمی ارزش داره؟چرا بهم نمیزنی؟مگ چقد قراره زندگی کنم قشنگم که ایطوری داری لحظات عمرتو با گ ... بهم زدیم حالم بده چون باز یکی دیگ رو ب من ترجیح داده واس من هیچکاری نکرد برا اون جونشم میده😔چرا با ابروم بازی کرد
نیروووووو عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 1960 بهم زدیم حالم بده چون باز یکی دیگ رو ب من ترجیح داده واس من هیچکاری نکرد برا اون جونشم میده😔چرا با ... فوقش یکماه حالت بد باشه بعدش میگی خدا رو شکر که نجات دادم خودم رو
یوهناد عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 212 بهم زدیم حالم بده چون باز یکی دیگ رو ب من ترجیح داده واس من هیچکاری نکرد برا اون جونشم میده😔چرا با ... بهتر که بهم زدیب خودت کمک کن حالتو خوب کنبهش فک نکنخودتو مشغول کنامشب منم از زندگی کم اوردما اما خدارو صدا کردم امیدوارم قلبت آروم بگیره عزیزم
امپراطورکزوکو عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 2079 فوقش یکماه حالت بد باشه بعدش میگی خدا رو شکر که نجات دادم خودم رو دقیقا آخه کیه که از خارج شدن یک غده سرطانی از بدنش و از زندگیش ناراحت بشه؟بعدشم،بار اول که خیانت کرد،شما مقصر نبودی،اما دفعات بعدی،کمی مقصری،چون باز موندی 🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹