2777
2789
عنوان

لهجه

365 بازدید | 40 پست

من تهران زندگی میکنم متاسفانه هرجا میرم بهم میگن شهرستان کجایی بدم میاد  حس دهاتی بودن دارم امروز ابدارچی شرکته که خودش خم همشهری من بود گفت پدر مادرت تو روستا انقد بدم اومد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر استانی لهجه خودشو داره دیگه چه ربطی به شهر و روستا داره

دلم میخواد برگردم دوران دبیرستان که انقد قشنگ فارسی سلیش حرف میزدم هیچ کس نمیفهمید کجایی ام الان کلا همه چیم قاطی شذع 

دهاتی لهجه دار خیلی بهتر از آدمی هست که فکر میکنه از دماغ فیل افتاده و خودشو تافته جدا بافته خاص میدونه.

مگه برتری و انسانیت و شعور به این چیزاست؟ 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

خوشحالم ک  حتی خودتم خودتو در شان روستایی نمیبینی🤗

فرهنگ مهمه ک شما نداریش😘

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
دهاتی لهجه دار خیلی بهتر از آدمی هست که فکر میکنه از دماغ فیل افتاده و خودشو تافته جدا بافته خاص مید ...

میدونی چیه من دهاتی نیستم تو شهر بزرگ شدم خوب اکر بودم بدم نمیمود 

میدونی چیه من دهاتی نیستم تو شهر بزرگ شدم خوب اکر بودم بدم نمیمود

خب چه ایرادی داره بزار بگن. مگه عیبه و ننگه؟ این که بخوای لهجه داشته یا نداشته باشی به خودت مربوطه اما باور کن هیچ عیبی نداره که ادم داهاتی باشه، خودم شهرزندگی میکنم اما کیف میکنم وقتی تابستونا میرم تو روستامون تو یکی از ییلاقات مازندران که اگر توصیفش کنم کم از بهشت نداره، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
نه من باافتخار میگم اصالتمو

من اصالتام رو دوست دارم به یع جایدیگه نسبت میدن منو این دیگه حرصیم میکنه درثانی اونهایی که خیلی مثل من ساده بنظر میان بقیه خیال میکنن شهرستانی ان ادمهای سانتی مانتال  که شهرستانی نمیگن