دوستان من اسکلیوز دارم که جراحی کردم خیلی سال پیش جراحی کردم برای چکاپ قبل بارداری گفتم شاید سال آینده بخوام باردار بشم کلا چکاپ کنم.رفتم پیش یه دکتر که دکتر خودم نبود کلا تا منو دید بدون گرفتن عکس گفت تو نمیتونی باردار بشی اگه باردار بشی توی بارداری قفسه سینه ات به ریه ات فشار میاره و به جنین اکسیژن نمیرسه
اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
با یه حا بد اومدم خونه همون شب همسرم با خواهرش حرف میزد گفت شما چرا بچه دار نمیشید بنظرم دیگه از پرورشگاه بچه بیارد با اینکه ما حتی یه بارم اقدام نکردیم.دنیا رو سرم خراب شد
خلاصه اصلا به هیچکس نگفتم مادرم یه مدته افسردگی گرفته خواهرم که خیلی بهش وابسته ام و دلم فقط آغوش اونو میخواست از ایران رفته خلاصه سه روز تمان تو اتاق گریه میکردم همسرم خیلی اصرار میکرد که چت شد
نی نی یارعزیزومحترم لطفا قبل اینکه تعلیقم کنی یه خبربده جون مادرت بخاطرهیچی تعلیقم نکن تذکربدی دیگه ادم میشم من یه مادر دو قطبی ام یه وقتا خوبم یه وقتا بخاطر خالی کردنم چرتوپرت میگم
امروز رفتم پیش دکتر خودم که جراحی ام کرده بود کلی عکس و آزمایش گرفت و گفت هیچ مشکلی برای بارداری نداری .یه نامه ام بهم داد برای دکتر زنان که فقط زایمان سزارین باشه
امروز رفتم پیش دکتر خودم که جراحی ام کرده بود کلی عکس و آزمایش گرفت و گفت هیچ مشکلی برای بارداری ندا ...
خب خداروشکر...اون چ دکتر احمق و بی سوادی بود اینجور آدما کلا ادمو از زندگی نا امید میکنن ی مشت بی سواد ک با پول و پارتی بالا اومدن بزنن بیمارو ناقص و ناامید کنن انشا الله ماه بعد ی نی نی بیاد تو دلت