2777
2789

خواهرم ۱۲سالشه کلا همیشه تو خونست جایی نمیزاریم بره خیلی خیلی بچست اصلا ببینی رفتارشو فکر نمیکنی ۱۲سالشه هنوز خیلیی بچه تره همیشه چون کوچیکه بود بهش میرسیدیم هواشو داشتیم تو ناز نعمت بزرگ شد

اومد گفت میزاری روبیکا نصب کنم منه خر مثلا من خواهربزرگترشونم گفتم حالا ک اجازه گرفته منعش نکنم گفتم اره از اولم باهاش شرط بستم نکنه تو روبینو کسی بهت پیام بده قبول کنی گفت نه هرچیم شد میام به خودت میگم گفتم باشه چکشم میکردم هرازگاهی ولی نه بگم بیا چکت کنم میگفتم گوشیتو بده مثلا به بهانه یه زنگی چیزی من خودم معلمم درس روانشناسی هم خوندم با بچه ها سرکار داشتم یه دوهفتس بهش شک کردم حس کردم یجوری شده اروم شده گوشه گیر شده یا وقتی میرفت مدرسه میدیدم گوشیشو میزاره یجایی و میره😐امشب گفتم گوشیتوبده یهو هول شد دادش ولی دستش یخ بود رفتم دیدم اسم پسرو دختر سیو کرده😭😭کی یاد گرفت ایناروووو پسررو از همجا بلاک کردم دیدم با یه اکانت پیام داد تهدیدش کردم وای هردوشون بچه مدرسه ای پسره میگه من خودت دل نداری من دوسش دارم😐گفتم برو مشقاتو بنویس

دیشب خواهرم بهم گفت ک نازنین دوستشه بهم میگه تو به این قشنگی چرا دوس پسر نداشتی کلی با زبون خوش باهاش حرف زدم ولی حس کردم اینو نازنین نگفته بهش

روبیکاشو دلیت میزنم گوشیشم باید جمع کنه

کلی با بچه های خودم تو مدرسه صحبت میکردم ولی الان خواهر خودمو نتونم کنترل کنم الان مجازیه پس فردا میره حضوری تو شهر خودمون

چیکار کنم الان اینگار هیچی بلد نیستم😭😭😭

کاش اینقد با اختلاف سنی بچه نیاریم 😏که اینطوری بشه حس میکنم مقصر منم که ازدواج کردم اینم هوایی شده

۱۵سال اختلاف سنی ۱۲ سال اختلاف سنی با اون یکی بچه خیلیه🙂

💍♥️

عزیزم تو قرن چند داریم زندگی میکنیم؟

میخوای مدل ۳۰ پیش خودت بارش بیاری؟

هرچی بیشتر حساسیت نشون بدی و منعش کنی دراینده بدتر میشه و اتفاقا راه های پیچوندن شمارو خیلی بهتر یاد میگیره

آزادی عمل بهش بده ولی مراقبش باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستش باش ببرش کافه ببرش سینما بذار کنار خودتون این چیزا رو ببینه 

چرا جایی نمی‌برینش؟

الانم فقط کنجکاوی بوده دیگه به روش نیار ولی سفت و سخت چک کن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
عزیزم تو قرن چند داریم زندگی میکنیم؟میخوای مدل ۳۰ پیش خودت بارش بیاری؟هرچی بیشتر حساسیت نشون بدی و م ...

کلا منعش نمیکنم باید یه مدت از سرش بپره حداقل روبیکا نمیزارم داشته باشه میترسم باز با یه شماره دیگه بیاد زنگ بزنه خواهرم خیلی زودباوره خیلییی اگه شب باشه بهش بگیم روزه باور میکنه

💍♥️

کاش تو راهنمایی براش گوشی می‌گرفتیناصلا نزار تو این وادیای احساسی بیفته خودش اذیت میشه

اینقد گفتم گفتم اینقد خودمو کشتم گفتم تبلت بدون سیم کارت بگیرین براش گفتن نه همش مقصرش بابام داداشاما لوسش کردن

💍♥️

دوستش باش ببرش کافه ببرش سینما بذار کنار خودتون این چیزا رو ببینه چرا جایی نمی‌برینش؟الانم فقط کنجکا ...

نه منظورم اینه ک بزاریم با دوستاش بره بیرون نه چون درست نیست تو سنی نیست خوب بد تشخیص بده 

ولی مثلا با دوستش میزاریم بره استخر یا پارک ابی خودم میبرمشون میزارم خودشون برن یکی دوساعت باهم خوش بگذرونن خودم میرم میارمش

یا کلاس زبان ریاضی ولی اینکه از اول خودش بره اصلا

مرتب ورزشم میره 

همش از فضای مجازیه همش میره تو گوشی مامانم تو اینستا پلاس میشه کلیپ میبنیه هرچیم میگم نزارین کسی بهم گوش نمیده مثلا براش اینترنت نمیگیرن ولی کلا به وای فای وصله میگم اخه چه فایدشه😏همون میشه

💍♥️

اینقد گفتم گفتم اینقد خودمو کشتم گفتم تبلت بدون سیم کارت بگیرین براش گفتن نه همش مقصرش بابام داداشام ...

کاش حرفتو گوش میکردن بجای اینکارا ینمه محدودیتشو برمیداشتن با خودت بره اینور اونور

ولی نزار خیلی ازت بترسه یطوری باش همه چیو بهت بگه و ازت راهکار بخواد 

خیلی بترسه راه های پنهون کاری رو یاد میگیره

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

کاش حرفتو گوش میکردن بجای اینکارا ینمه محدودیتشو برمیداشتن با خودت بره اینور اونورولی نزار خیلی ازت ...

باخودم میره بخدا قسم خداشاهده مثلا میبرمش بازار براش خرید میکنم به حساب خودم هرچی بخرم ببینم خوشش بیاد بهش میدمش امشب میخواستم برم جایی حس کردم دوس داره بیاد موندم از کلاس تقویتی تموم بشه بیاد هرچند دیر ولی باخودم بیارمش

ولی واقعا میگم کجا کم گذاشتیم😭

💍♥️

باخودم میره بخدا قسم خداشاهده مثلا میبرمش بازار براش خرید میکنم به حساب خودم هرچی بخرم ببینم خوشش بی ...

خداخیرت بده

ولی خب هممون تو این سن چون عبور از بلوغه سرکشی میکردیم و هنوز اونطور ک باید قدرت تشخیص خوب وبد نداشتیم 

خواهرتم بگذره کم کم یادمیگیره خوب و بد رو

فقط تا میتونی از مجازی دورش کن و خصوصا اگه دوستایی داره که بهش میگن ارع پسر خوبه و زید بازی و گوشی چرا نداری و ..

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟