2821
2789

ی خانمی تو قله ساختمون هست..ادرس دقیقشو ندارم مگه واست فردا بگیرم

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من دخترم واسش یه مشکلی پیش اومده بوده کارش ب جراحی میخواست بکشه آدرس دادن بهمون دخترم نجات داد یادمه با 10هزار تومان 😕 شهرک شهید رجایی خیابون معقول دقیق یادم نیست ولی وقتی رفتین تو معقول همه می‌دونن دقیق کجاس چون خیلی خیلی مشهوره 

من دخترم واسش یه مشکلی پیش اومده بوده کارش ب جراحی میخواست بکشه آدرس دادن بهمون دخترم نجات داد یادمه ...

اره همین معقول منظورمه..کوچه تنگه

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم

اره همین معقول منظورمه..کوچه تنگه

خدا خیرش بده واقعا کارش درسته من 6,سال پیش دخترم بردم اون موقع ما تازه از اهواز اومده بودیم مشهد  دخترم 2سالش بود دماغش بو گرفته بود وای من هر دکتری می‌بردم میگفتن خانوم محاله دماغ بو بده اون دهان و حلقشه مشت مشت آنتوبیوتیک و امپول و سرم می‌زدن ب بچه طفل معصومم دیگه آخرین شبی ک بردمش دکتر دکتره احمق گفت باید آندوسکوپی یا شایدم کار ب جراحی بکشه دوباره دوتا پلاستیک دارو دادن برا بچه ام دیگه داشتم برمیگشتیم از دکتر صاحبخونمون زنگ زد 

قلعه ساختمون برو حر 9 معقول 14 اولین  کوچه سمت راست بهش بگو علاوه برگلو سردلت روهم نگاه کنه یه بنده خدایی هزار تا دکتر قلب رفت اخر سر رفت دید بند سردل هست و همین طور تول ساعت 3بعد ظهر تا نه شب هستش نباشی هم میگه تول نیستی 

قلعه ساختمون برو حر 9 معقول 14 اولین کوچه سمت راست بهش بگو علاوه برگلو سردلت روهم نگاه کنه یه بنده ...

من رفتم خیلی وحشتناک بود منتطقش ...برگشتم..من ب عمر هموین جایی ندیده بودم

[QUOTE=359627930]خدا خیرش بده واقعا کارش درسته من 6,سال پیش دخترم بردم اون موقع ما تازه از اهواز اومده بودیم مشهد&nbs ...[/QUO 

من فقط داشتم گریه میکردم این صاحبخونمون همین خانوم معرفی کرد گفت ببر بچه ببین چی میگه من بچمو‌ بردم تا بهش همه چیو گفتم گفت همین داروها بنداز تو سطل اشغال چون بچه اصلا مشکلی نداره فقط یه چیز کوچیک تو دماغش گیر کرده من میتونم درش بیارم فقط یه کوچولو خون دماغ میشه اگه تحمل نداری بردار ببر بچتو دیگه ما قبول کردیم بعد یه تیکه پنبه ک داخل عروسکا هست از دماغ دخترم در آورد ک چرک کرده بود و بو گرفته بود 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😑