2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجور چیزا تو نی نی سایت طبیعیه غیر این باشه باید شک کرد! 😑

اره 

بدم میاد حرفم نیمه تموم بمونه😊

خیلی حرفابود ،منتها استارتر یا نینی یار صلاح دیدن بترکونن

هرگــــز نخواب کــوروش ! ایران پــدر ندارد....
اره  بدم میاد حرفم نیمه تموم بمونه😊 خیلی حرفابود ،منتها استارتر یا نینی یار صلاح دیدن بترکون ...

والا صلاح ملک خویش خسروان دانند تاپیک ماها که نبود! 😀

بزار بترکونن😁

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

توروخدا تاپيك زلزله نزنين خب بخادبياد كه از دست ما كاري برنمياد همه هم ميترسيم چرا خودمونو اذيت كنيم با فكر كردن بيش از حد بهش!!؟دلم براي چن روز پيشاي سايت تاپيكاي روتين قبل تنگ شده😞😞😞

‏احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!
منکه دخترم نصف شبی بیدار شده داده عقب گرد تو خونه میچرخه دنبالشم😑

اي جااان😄😄😄😍😍😍

‏احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!
سلام.دوستان ختم برداشتم تو اهرین تاپیکم برای اینکه این زلزله ها و پس لرزه تموم بشه من کرمانشاهم دعا ...

لینکشو بده...انشالله که زود تموم شه...کرمانشاه چه جوریه وضعشه کاش یکم توضییح بدی؟میگن خود کرمانشاه خرابی نداشته روستاهاش داتن درسته؟

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
لینکشو بده...انشالله که زود تموم شه...کرمانشاه چه جوریه وضعشه کاش یکم توضییح بدی؟میگن خود کرمانشاه خ ...

اخرین تاپیک من که یه خورده پیش گذاشتم

اره خداروشکر کرمانشاه خرابی نداشته و سرپل و روستاهاش داشتن و قصر شیرین

ولی زلزله پس لرزه زیاد میاد که نوشته چون عمقش کمه خطرناکه 

دعا کنید

منم پسرم الان بیدارشد انگارگرسنشه بش غذا دادم الانم گرفت خوابید .ببین شاید بچت گرسنشه.

نه گرسنش نیس امروز واسه بار اول بهش یک مقدار خیییلی کم سوپ ساده برنج دادم بنظرت بخاطر اون نیست؟

۲۵ خرداد ب دنیا اومده

یعنی الان ۵رو تموم کرد

زود بهش دادم دیگه نمیدم تا ماه دیگه

ولی همچین با ولع میخورد دل آدم کباب میشد

خدایا؟؟؟میشود برای دلم ام الیجیب بخوانی؟؟ حال دلم خوب نیست....