2777
2789

من قبلا ثبت نام میکردم ولی دیدم برنده هم بشم پول ندارم حتی برم مصاحبه حالا اونجا رفتن به کنار دیگه ثبت نام نکردم شانس بقیه پایین نیارم

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش

رایگانه. تقریبا یک روز مونده تا 7 نوامبر ساعت 12 شب به وقت نیویورک. ولی باید عکسشت حتما استاندارد باشه باید بری عکاسی برات بندازه بخاطر عکس خیلیا رو رد میکنن. بعدم عکست ببری کافی نت ثبت‌نام کنه. خودتم میتونی. خیلی ساله بیشتر از بیست سال همه می‌نويسن 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت با گوشیتم میتونی ثبت نام کنی

نری کافی نت هزینه بدی

فقط باید مشخصاتو به انگلیسی وارد کنی

اسم فامیل محل تولد آدرس منزل اخرین مدرک تحصیلی وضعیت تجرد و تاهل و اپلود عکس

حالا لات اری برنده بشی هزینه مهاجرت رو داری

باید میلیاردر باشی که بتونی بری

فقط بالای صد میلیون هزینه رفتن به ترکیه یا اماراته که بری سفارت آمریکا برا مصاحبه

بعد باید پول داشته باشی که بتونی آمریکا خونه بخری یا پیش قسط یه خونه رو بدی یا کسب و کار راه بندازی یا یه تخصص خیلی عالی برای شروع کار داشته باشی

تو ایران‌ خیلیها لات اری رو با پناهندگی اشتباه میگیرن

لات اری تمام هزینه ها به عهده خودته و فقط به درد میلیاردرهای  ایرانی میخوره یا افرادی که دانشجوئن و میتونن بورسیه بگیرن یا مثلا خواننده ها که میتونن اونجا پشتیبانی مالی پیدا کنن برا کنسرت و پیشرفت کاری.

بقیه فقط باید پول داشته باشن اونم به مقدار خیلی زیاد

لاتاری مگه همه چیش رایگان نیست؟؟؟

ثبت نام رایگانه

دیگه وقتی برنده شدی 

انگار فقط مجوز دادن که خونت و محل کارت مثلا از تهران بره نیویورک همین

تو از تهران بخوای بری اصفهان زندگی کنی دولت بهت کمک هزینه میده !؟ نه 

لات اری هم‌ همینه

حالا گیرم بهت گفتن میتونی بری کالیفرنیا یا پنسیلوانیا زندگی کنی؛ شغلت چیه ؟ میتونی اونجا ادامه اش بدی؟ یا تخصصی داری بتونی نظر کارفرماها رو جلب کنی؟ پول داری خونه و ماشین بخری یا بخشی از هزینه رو پرداخت کنی و بقیه رو با وام قسطی بدی؟ 

خودت با گوشیتم میتونی ثبت نام کنینری کافی نت هزینه بدیفقط باید مشخصاتو به انگلیسی وارد کنیاسم فامیل ...

من با این که شرایط مالی رفتن رو دارم ولی تا حالا ثبت نام نکردم به نظرم شانسش خیییلی کمه 

هر سال چند نفر برنده میشن؟؟