2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

339 بازدید | 25 پست

دوستان من الان تو شب 13 پریود هستم ظهر از کیت تخمک؟گذاری استفاده کردم فعلا نشون نداد امشب تو لباس زیرم ترشحات مشاهده کردم لطفا بگید این ترشحات قبل تخمک؟گذاری هست یا بعدش؟

خدای مهربونم به خاطر همه چی از تو ممنونم ۱۰۰۰مرتبه شکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم از کیت استفاده کردم از روز نه گذاشتم روز نه ده یازده واضح بود قشنگ اما کمرنگتر از اولی امروز روز 12کمرنگگگگ شد منم انداختم همه کیتا دور .گفتم همین جور اقدام کنم من برا دختر میخواستم

💋👨‍👩‍👦‍👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬
هیچ بدتر از نامنظمی نی که من دچارش شدم واقعا نمیتونم بفهمم تخمک گذاریم کیه

برا نامنظمی من دکتر قرص دوفاستون داده شما هم؟برید دکتر

با دوفاستون میشه باردار شد؟مانع نمیشه؟دکتر رفتم احتمال جا ب جایی تیرویید داده تا زنانگی

قرص دوفاستون اصلا ربطی به بارداری نداره پربودهارو منظم میگنه اگه هم باردار شدین خیلی کمک میکنه که جنین محکم تر به دیواره رحم بچسبه

کیتم قشنگ رنگ داشت فک کن روز نه و ده.امروز کمرنگ شد منم اعصابم خرد شد ریختم دور اخه به این زودی مگه میشه تخمک گذاری تموم بشه البته بگما من دوره 24،25روزه هم داشتم

💋👨‍👩‍👦‍👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬